Menu

Αν δεν είσαι Ιντερ, μη το διαβάσεις…

Αν δεν είσαι Ιντερ, μη το διαβάσεις…

🇮🇹🏆 Νάπολι εναντίον Ιντερ στο (άδειο) «Σαν Πάουλο» και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Coppa Italia, αν επαναληφθεί το σκορ του α’ αγώνα δεν έχει παράτα (sic), απευθείας μπενάλτια. Στις 12 του Φλεβάρη είναι γίνει το πρώτο, 1-0 η Νάπολι με γκολ του Ρουίζ, σφυρίγματα της πλάκας από τον Καλβαρέζε, χώμα ήμασταν, βγάζαμε κούραση και ήταν και πριν τον Αγιο Βαλεντίνο.

🔵⚪ Η Νάπολι σερνόταν επί ημερών Κάρλο Αντσελότι, τον Δεκέμβριο έφερε τον Τζενάρο Γκατούζο που μόνο προπονητής δεν είναι, την πήγε όμως ως την 6η θέση, έχει και τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο (καλά θα περάσετε, Γεννάδιε), από τις 10 Μαΐου γύρισε στις προπονήσεις. Τυχερή διότι λείπει ο άμπαλος στόπερ ονόματι Μανωλάς, όπως και ο μπακ Μαλκιουί που ούτε στην primavera της Ιντερ δεν θα τον βάζαμε, αμφίβολοι οι Μέρτενς και Μίλικ αλλά λογικά θα προλάβουν.

🔵⚫ Η Ιντεράρα προ της διακοπής έχασε από Γιουβέντους και Λάτσιο, έμεινε 9 βαθμούς πίσω από την ακατανόμαστη, αλλά με ματς λιγότερο, κανείς δεν μας υπολογίζει αλλά καλύτερα ας πλυθούν και, ακόμη καλύτερα, ας ξυριστούν. Από τις αρχές Μαΐου μας γύρισε στις προπονήσεις ο Αντωνάκης ο Κόντε, λείπει ο γερόλυκος ογκόλιθος της άμυνας ονόματι Γοδίν, όπως και ο κουραστικός χαφ Βεσίνο (στο FIFA τον αφήνω εκτός αποστολής) αλλά και ο οπισθοφύλακας Ντ’ Αμπρόζιο. Με 3-4-1-2 κατεβαίνουμε, με Ερικσεν σε ρόλο τρεκουαρτίστα πίσω από το βουνό ονόματι Λουκάκου και προδότη Λαουτάρο Μαρτίνες (ναι, τράβα στην Μπάρτσα να γυαλίζεις τα παπούτσια του κοντού).

Για να χαλαρώσουν τα παιδιά, η αποστολή πέταξε το πρωί για τη Νάπολι κι ενώ χθες ο Κόντε τους έδωσε ρεπό, για να περάσουν ανάλαφρη βραδιά. Τόσο σίγουροι είμαστε, να ξέρετε, για τον πρώτο τελικό Coppa Italia μετά το 2011. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, 3-1 την Παλέρμο τότε στο «Ολίμπικο» με δύο γκολ του Σάμουελ Ετό κι ένα του Ντιέγο Μιλίτο και με Λεονάρντο στον πάγκο, είχε διαδεχθεί τον Ράφα Μπενίτεθ που κατέστρεψε την αρμάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

🏟️ Εχω ξαναπάει με την ουρά στα σκέλια σε ρεβάνς Κυπέλλου στη Νάπολι, ξανά ημιτελικά το 1996-97: στο Μιλάνο έληξε 1-1, στη Νάπολι το ίδιο και αποκλείστηκα στα πέναλτι σε εποχή που τεχνικός ήταν ο υπναράς Ρόι Χόντγκσον και βασικοί φορ οι Ιβάν Ζαμοράνο και Μαουρίτσιο Γκανζ, ο οποίος είχε αποβληθεί στο 34’ της ρεβάνς. Με διαιτητή τον Πιερλουίτζι Παϊρέτο (γνωστό κουμάσι της εποχής), τι άλλο να γινόταν;


Δημοσιεύτηκε στο Foxbet.gr στις 13/6/2020