Menu

Αήττητος ως γηπεδούχος ο Πεπ με την Αρσεναλ…

Αήττητος ως γηπεδούχος ο Πεπ με την Αρσεναλ…

󠁿Σίτι – Αρσεναλ,  «Ετιχαντ», Μάντσεστερ για την Premier League. Χωρίς κόσμο.

Πρόκειται για το ματς που είχε αναβληθεί τότε που είχε γνωστό ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό ο… Βαγγέλης Μαρινάκης λόγω του πρόσφατου ματς με τον Ολυμπιακό. Και πρόκειται φυσικά για το πρώτο ματς ανάμεσα στον τέως βοηθό του Πεπ Γκουρδιόλα στη Σίτι, Μίκελ Αρτέτα, που από τον Δεκέμβριο ανέλαβε την Αρσεναλ…

📝 Η Σίτι ήταν κάκιστη φέτος στο πρωτάθλημα, για τα… κυβικά της, έχασε εύκολα τον τίτλο από τη Λίβερπουλ αλλά πήρε ήδη το Λιγκ Καπ, είναι… καβάλα στο άλογο με τη Ρεάλ στο Champions League (2-1 στη Μαδρίτη, στο πρώτο) και είναι και στους «8» του Κυπέλλου. Πλήρης μιας και ανέκαμψαν Λαπόρτ και Σανέ, 7-1-1 στα τελευταία 10 εντός. Η Αρσεναλ διάγει μια δύσκολη σεζόν, επί Αρτέτα δεν βελτιώθηκε και πολύ, εμφανώς στόχος είναι η επόμενη σεζόν (με αρκετές μεταγραφές…). Αήττητη στα τελευταία επτά εκτός, αλλά με έξι ισοπαλίες (!), το 4-4-0 είναι το καλύτερο φετινό της σερί ανεξαρτήτως έδρας.

🏟️ Στο 44-42-83 υπέρ της Αρσεναλ η παράδοση συνολικά, πέντε σερί νίκες η Σίτι και αήττητο από τον Δεκέμβριο του ’15 (2-1 στο Λονδίνο με Γουόλκοτ και Ζιρού, είχε μειώσει ο Γιαγιά Τουρέ), 6-2-0 έκτοτε. Επιμέρους, 30-21-33 στο Μάντσεστερ με μόνο ένα διπλό στα τελευταία οκτώ.

🏟️ Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει ηττηθεί ποτέ ως γηπεδούχος από την Αρσεναλ (6-1-0)


Δημοσιεύτηκε στο Foxbet.gr στις 17/6/2020