Menu

34 χρόνια χωρίς ισοπαλία στο Νόριτς!

34 χρόνια χωρίς ισοπαλία στο Νόριτς!

Νόριτς εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Κάροου Ρόουντ» για το FA Cup. Χωρίς κόσμο. Νοκ άουτ προημιτελικός Κυπέλλου, με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία.

Η Νόριτς είναι πια σχεδόν αδύνατο να αποφύγει το φούντο από την Premier League μετά και την ήττα από την Εβερτον, εκτός αν κάνει σερί νικών. Κάτι πρακτικά αδύνατον, έχει μια νίκη στα τελευταία οκτώ. Το Κύπελλο φαντάζει ωσάν μια θετική παρένθεση, παρούσα στην 8άδα για πρώτη φορά μετά από… 28 χρόνια αλλά δεν έχει νίκη στο «Κάροου Ρόουντ» στο FA Cup από τον Ιανουάριο του 2012 (0-3-4 έκτοτε)! Εκτός οι αμυντικοί Ζίμερμαν, Μπίραμ, Χάνλεϊ, αμφίβολος ο φορ Ντρίμιτς, γυρίζει ο γκολτζής φορ Πούκι. Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει καλά και μετά τη διακοπή, 3-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με χατ τρικ του Μαρσιάλ, θα ήθελε πολύ να κλείσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. Εκτός οι Τουανζέμπε και Τζόουνς, ωστόσο αναμένεται rotation από τον Σόλσκιερ με τουλάχιστον 3-4 αλλαγές.

Αναμετρώνται για έκτη φορά στο Κύπελλο, 3-0-2 για τη Νόριτς (και ισάριθμες προκρίσεις). Μια εξ αυτών ξανά σε προημιτελικό στο «Κάροου Ρόουντ», τον Φεβρουάριο του 1991, 2-1 με Ντέιλ Γκόρντον και Ρόμπερτ Φλεκ, είχε σκοράρει για τη ManUtd ο Μπράιαν ΜακΚλερ.

Στο 12-6-17 η συνολική τους παράδοση στο Νόριτς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Και είναι 10-0-6 υπέρ της Γιουνάιτεντ μετά την τελευταία τους ισοπαλία εκεί, 0-0 τον Νοέμβριο του 1986. Πολύ πίσω… 3-1 εκτός και 4-0 εντός το φετινό 2/2 της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα.