Menu

13 χρόνια αήττητη στη Βίλα Ρεάλ, αλλά…

13 χρόνια αήττητη στη Βίλα Ρεάλ, αλλά…

Βιγιαρεάλ εναντίον Μπαρτσελόνα στο «Θεράμικα», για την Primera Division. Χωρίς κόσμο.

Μονάχα 3 βαθμούς από την 4άδα, και τη Σεβίλλη, απέχει η Βιγιαρεάλ μετά το εξαιρετικό της σερί: 2-0 την Μπέτις στη Σεβίλλη την Τετάρτη (και εύκολα), στο 5-1-0 το σερί της μα, κυρίως, παίζει καλή μπάλα η ομάδα του Χαβιέ Καγέχα. Συνεχίζουν βασικοί στην επίθεση οι Αλκάθερ και Μορένο, στον πάγκο μένει ο Κάρλος Μπάκα.

Απέναντι στους Βαλενσιάνους, μια αγνώριστη Μπαρτσελόνα η οποία έχει, πρακτικά, αποχαιρετίσει τον τίτλο, έφερε 2-2 με Θέλτα και Ατλέτικο, αποτελέσματα που επανέφεραν δημόσια την γκρίνια, τις κακές σχέσεις στα αποδυτήρια αλλά και ότι ο Κίκε Σετιέν δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν (σ.σ. σιγά την είδηση, φαινόταν από την ημέρα που προσελήφθη). Στο 9-2-1 στην τελευταία ντουζίνα αγώνων της, με μόνη ήττα στο clasico από τη Ρεάλ αλλά έχει μόλις 4-4-3 στα τελευταία 11 εκτός: δεν είναι νούμερα για Μπάρτσα, αυτά. Νέος απών ο στόπερ Ουμτιτί, πάγια εκτός πλέον ο Ντε Γιονγκ.

Παράδοση: 8-9-22 και στις δύο έδρες στο πρωτάθλημα, 5-5-9 με γηπεδούχο τη Βιγιαρεάλ. Η Μπάρτσα είναι αήττητη στα τελευταία 24 επίσημα και ανεξαρτήτως έδρας (19-5-0), ήτοι από το διπλό του «Καμπ Νου» τον Μάρτιο του 2008 με 2-1, με τεχνικό των Μανουέλ Πελεγρίνι και γκολ των Μάρκος Σένα και Γιον Νταλ Τόμασον, είχε εξαιρετική ομάδα τότε η Βιγιαρεάλ. Και, μαζί με δύο ματς Copa del Rey, η Μπάρτσα έμεινε αήττητη στα τελευταία 12 επίσημα στη Βίλα Ρεάλ (7-5-0), ήτοι από το 3-1 του Οκτωβρίου 2007, με γκολ από Σάντι Καθόρλα και Μάρκος Σένα.