Menu

«I am Zlatan», η ταινία

«I am Zlatan», η ταινία

Εγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στον 21ο αιώνα που συμπλήρωσε διψήφιο αριθμό τερμάτων μετά τα 38 του χρόνια, στα top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δείχνει… αγέραστος και, λογικά, τα ίδια θα γράφουμε σε τρία χρόνια, όταν θα είναι επίσης 38. Και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τι κι αν τον Απρίλιο του 2017 είχε διαλύσει το γόνατό του; Οι γιατροί τού είχαν συστήσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά ο Σουηδός πείσμωσε: «δεν μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω».

Σε τέτοια ηλικία θα μπορούσε να παραμείνει με ένα παχυλό συμβόλαιο στις ΗΠΑ ή σε καμιά Κίνα, με μικρό ανταγωνισμό – για την κλάση του. Κι όμως, επέλεξε να γυρίσει στη Μίλαν. Η ταχύτητά του σε σπριντ φτάνει τα 32 χιλιόμετρα την ώρα και το σώμα του θυμίζει 30χρονο παίκτη. Εχει βάλει γκολ σε… τρεις διαφορετικές δεκαετίες (τον Οκτώβριο του 1999 έβαλε το πρώτο του) και είναι ο μόνος που το έχει καταφέρει στο Champions League με έξι διαφορετικές ομάδες (Αγιαξ, Γιουβέντους, Ιντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν).

Και, φυσικά, η ζωή του θα γίνει ταινία: «I am Zlatan». Την ετοιμάζει η ιταλική εταιρεία Lucky Red, και θα είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Σουηδού, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2021.


Δημοσιεύτηκε στο Foxbet.gr στις 25/11/2020