Menu

Αποκλειστικό! Εκπομπές και περιγραφές του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ

Αποκλειστικό! Εκπομπές και περιγραφές του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ

61… και σήμερα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο θα μεταδώσει αποκλειστικά και… συνδρομητικά, κατά το ήμισυ, ο ΑΝΤ1. Βεβαίως, το κανάλι δεν θα έχει μόνο μεταδόσεις αλλά και εκπομπές. Θυμηθείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ 2022.

Οι οποίες μεταδόσεις ξεκινούν από τον Οκτώβριο, μήνας που θα βγουν 16 εκπομπές. Και στο πλαίσιο (σ.σ. άλλη μια αποκλειστική αποκάλυψη του Dailymedia) της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την Cosmote TV, την εκπομπή θα παρουσιάσουν… ένας και μία. Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος του ΑΝΤ1 και η Ελενα Παπαδοπούλου από την Cosmote TV.

Όσο για τις περιγραφές; Ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα συνεργαστεί με τον ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ και θα ταξιδέψει στο Κατάρ, μαζί με τον Σωτήρη Κωσταβάρα (επίσης της Cosmote TV) ενώ από τα στούντιο στην Αθήνα θα κάνουν περιγραφές οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μανώλης Μανής, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος (του ΑΝΤ1) και Μιχάλης Τσόχος, Κώστας Ψάρρας και Στέφανος Αβραμίδης (της Cosmote TV). Όλοι θα είναι… δίδυμο ανά αγώνα.

Υπάρχουν βέβαια εκκρεμότητες. Η εκπομπή που θα βγαίνει κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ αλλά και ο καλεσμένος που θα ταξιδέψει, μαζί με Σπυρόπουλο και Κωσταβάρα, στο Κατάρ.


Δημοσιεύτηκε στο Dailymedia στις 19/9/2022