Menu

Νέο όνομα και μεταγραφές στο Action24

Νέο όνομα και μεταγραφές στο Action24

Οι επικείμενες, όποτε γίνουν, εκλογές αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για τους Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη, νέους ιδιοκτήτες του Action24. Το ερώτημα είναι βέβαια αν θα προλάβει το κανάλι, στη νέα εποχή του υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Τη γενική διεύθυνση του σταθμού έχει αναλάβει ο προερχόμενος από το Open, Γιάννης Σαραντάκος, ενώ κλεισμένος είναι και ο Στράτος Μπαλής, μέχρι πρότινος διευθυντής σύνταξης του Mega. για την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων ακούγεται έντονα το όνομα του Μάρκου Δεϊμέζη που φέρεται να αποχωρεί μετά από πολλά χρόνια από τον ΣΚΑΪ.

Αντίθετα, συνεχίζουν στο κανάλι οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης και Δημήτρης Τάκης, σε αντίθεση με την Χριστίνα Κοραή που αποχώρησε για το Mega.

Στο νέο Action 24 θα υπάρχουν και αθλητικά, ήδη αποκτήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Λιγκ Καπ Αγγλίας και ενδέχεται να υπάρξουν κι άλλα, μελλοντικά, αφού λυθούν σημαντικά τεχνικά ζητήματα. Στα σημαντικά ότι μελλοντικά προβλέπεται και η μετονομασία του τηλεοπτικού σταθμού, με φόντο ίσως τη διεκδίκηση πανελλαδικής άδειας μέσα στο 2024…


Δημοσιεύτηκε στο Dailymedia στις 30/8/2022