Menu

Ρονάλντο! Το ντοκιμαντέρ που όλοι περίμεναν

Ρονάλντο! Το ντοκιμαντέρ που όλοι περίμεναν

Ανήμερα των 46ων γενεθλίων του ο Ρονάλντο ανακοίνωσε πως τον επόμενο μήνα θα βγει στην κυκλοφορία το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του. Το «φαινόμενο» ανέφερε πως θα πει σε αυτή την ταινία όλη την αλήθεια για τη μεγαλειώδη πορεία του στα γήπεδα και… ξεσήκωσε το Twitter. Όπως είχε γίνει και με το αντίστοιχο του Λουίς Φίγκο.

«Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου και για να το γιορτάσω, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι το “The Phenomenon” -ένα ντοκιμαντέρ στο DAZN που αφηγείται την αληθινή ιστορία της καριέρας μου- θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Εδώ είναι ένα μικρό teaser που δείχνει μερικούς φίλους που θυμούνται όταν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», έγραψε και το συνόδευσε με το παρακάτω βίντεο.

Ο Βραζιλιάνος σταρ μεγαλούργησε στα ευρωπαϊκά γήπεδα, στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Βραζιλίας το 2002 και μέχρι σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών. Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ προβάλλονται εικόνες με μερικά από τα γκολ που πέτυχε στην καριέρα του αλλά και μερικούς από τους παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους του να μιλούν για το «φαινόμενο».

Μεταξύ άλλων εμφανίζονται ο νυν τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, και ο καλός του φίλος Ρομπέρτο Κάρλος. Σημειώνεται ότι στο trailer υπάρχει ένα εκτεταμένο στιγμιότυπο όπου οι δυο τους βρίσκονται σε έναν καναπέ και μιλάνε αναφορικά με την συγκατοίκησή τους στα ξενοδοχεία όπου διέμενε η ομάδα.

Ο Ρονάλντο ρωτά τον Ρομπέρτο Κάρλος αναφορικά με το τί είδε στο δωμάτιο «290» την ημέρα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1998 στην Γαλλία, μία απορία που έχουν εκατομμύρια φίλαθλοι του ποδοσφαίρου από τότε. Η απάντηση στην… μεγάλη οθόνη.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το δεύτερο ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει εντός μερικών εβδομάδων, καθώς πριν από μερικές ημέρες έκανε πρεμιέρα το «El caso FIGO», σχετικά με τη μεταγραφή του πορτογάλου Λουίς Φίγκο από την Μπαρτσελόνα στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Δημοσιεύτηκε στο Dailymedia στις 22/9/2022