Menu

Αρης – Ολυμπιακός, μπαράζ Βόλου και… οι ευχές του ΠΑΟΚ

Αρης - Ολυμπιακός, μπαράζ Βόλου και... οι ευχές του ΠΑΟΚ

Σπάνιο να παίζει ο Άρης με τον Ολυμπιακό και να είναι οι Θεσσαλονικείς στην πρώτη θέση, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν μια κόντρα από τα παλιά… Κυρίως από το… μυθικό πρωτάθλημα της σεζόν 1979-80. Τότε που η κορυφή άλλαζε χέρια κάθε Κυριακή! Ενδεικτικό, σε μια κρίσιμη αγωνιστική τον Μάρτιο, τέσσερις ομάδες (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης και Ολυμπιακός) ήταν στην κορυφή και η ΑΕΚ μόλις ένα βαθμό πίσω και έφεραν τα εξής αποτελέσματα: ΑΕΛ – Ολυμπιακός 0-0, Άρης- Ηρακλής 1-1, ΑΕΚ – Παναχαϊκή 2-2, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-1, Καστοριά – Παναθηναϊκός 1-1!

Εκείνη την χρονιά λοιπόν, ο Άρης τερμάτισε πρώτος με 47 βαθμούς, μαζί με τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα κρίθηκε στα μπαράζ του Βόλου. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που έπρεπε να καταλήξει στα χέρια των «κιτρινόμαυρων» καθώς υπερτερούσε στην διαφορά τερμάτων. Ωστόσο τελικά, στα μέσα της χρονιάς αποφασίστηκε πως ο τίτλος θα κριθεί στα μπαράζ…

Αρης - Ολυμπιακός, μπαράζ Βόλου και... οι ευχές του ΠΑΟΚ

Στον Βόλο, ως βλέπετε, οι φίλοι του ΠΑΟΚ… πανηγύρισαν μαζί με αυτούς του Ολυμπιακού (!) την ήττα του Άρη, παρότι πριν λίγα χρόνια ο Άρης είχε δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ νικώντας την ΑΕΚ. Τα καραβάνια των Αρειανών που ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη αλλά και από όλη την Ελλάδα, επέστρεψαν απογοητευμένα για τη χαμένη, τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα.


Δημοσιεύτηκε στο Foxbet.gr στις 28/11/2020