Menu

Αρης – Ολυμπιακός. Δέκα χρόνια χωρίς νίκη

Αρης – Ολυμπιακός. Δέκα χρόνια χωρίς νίκη

Αρης εναντίον Ολυμπιακού σε μια σχέση μάλλον… πελατειακή τα τελευταία χρόνια. Εννέα σερί νίκες ο Ολυμπιακός και στις δύο έδρες μετά το 2-2 στις 29 Οκτωβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, η μοναδική φορά που ο Ολυμπιακός δεν νίκησε στους τελευταίους 14 αγώνες, τότε με «ερυθρόλευκα» γκολ από Αμπντούν και Χολέμπας. Ο Αρης δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό από τα play offs στις 28 Απριλίου 2010, τότε με 2-0 και γκολ του Τζόνσον. Εκτοτε, 16 σερί ματς αήττητος, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός. Στο 21-31-63 η παράδοσή τους συνολικά και 17-21-19 με γηπεδούχο τον Αρη.

Ο Αρης κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του με έξι νίκες και μια ισοπαλία σε επτά αγώνες, αήττητος – όπως και ο Ολυμπιακός, μαζί είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Παραδόξως στο τελευταίο τους στο «Βικελίδης», 2-4 τον Ιούλιο, είχαν φέρει… 2-2 στο β’ ημίχρονο.

Ο Αρης έχει το απόλυτο εντός, έχει 428 να δεχθεί γκολ και κατεβαίνει με 4-2-3-1 και με Γκαρσία, Γκάμα, Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο. Ο Ολυμπιακός μετρά 535 λεπτά χωρίς να έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα, έχει σημαντικές επιστροφές (Ελ Αραμπί, Χολέμπας, Ραφίνια), πιθανότατα ο Πέδρο Μαρτίνς να βάλει βασικό τον Φορτούνη, και τον Μασούρα, στα εξτρέμ.


Δημοσιεύτηκε στο Foxbet.gr στις 28/11/2020