Menu

Η παράδοση της Μπενφίκα, το do or die της Γιουβέντους

Η παράδοση της Μπενφίκα, το do or die της Γιουβέντους

Σπουδαίο παιχνίδι στη Λισσαβώνα. Στους 8 βαθμούς η Μπενφίκα (όσους έχει και η Παρί Σεν Ζερμέν), στους 3 η Γιουβέντους (όσους έχει και η Μακάμπι Χάιφα) και το μέλλον της «βέκια σινιόρα» στη διοργάνωση, κρίνεται απέναντι στους Ίβηρες, στον αγώνα που ξεχωρίζει από τα αποψινά παιχνίδια.

Η Μπενφίκα παρέμεινε αήττητη και στο 19ο φετινό επίσημό της παιχνίδι, επικρατώντας με 1-0 της Πόρτο στο «Ντραγκάο», στο μεγάλο ντέρμπι της Primeira Liga και της αρκεί και η ισοπαλία απόψε για να επικυρώσει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16».

Η Γιουβέντους παίζει… τα ρέστα της στη Λισσαβώνα καθώς σε ενδεχόμενη νίκη θα παραμείνει ζωντανή διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τους «16» στην τελευταία αγωνιστική. Αποκαρδιωτική ήταν στη Χάιφα χάνοντας καθαρά με 2-0 από τη Μακάμπι.

Στα της παράδοσης, η φετινή είναι η τέταρτη σεζόν που ανταμώνουν Λουζιτανοί και Πεδεμόντιοι στα Κύπελλα Ευρώπης, στο 5-1-1 υπέρ της Μπενφίκα ο συνολικός απολογισμός και, επιμέρους, 3/3 νίκες στο «Λουζ» για τους Ιβηρες! Είχαν επιβληθεί με 2-0 το 1968, με 2-1 το 1993 και με 2-1 το 2014…


Blog που δημοσιεύτηκε στη Fonbet.gr στις 24/10/2022