Menu

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν. Της έχει πάρει τον αέρα…

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν. Της έχει πάρει τον αέρα…

Στις 22:00 παίζουν την Τετάρτη 26/10 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν, νωρίτερα (19:45) το Ίντερ – Πλζεν. Η αναφορά διότι, σε περίπτωσης νίκης των «νερατζούρι», η Μπάρτσα θα έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τους «16» του Champions League αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τους Λομβαρδούς. Τούτο, απόρροια του 3-3 με την Ίντερ στο τελευταίο για την Μπαρτσελόνα, η οποία σε δύο ματς με τους «νερατζούρι» πήρε μονάχα ένα βαθμό. Ο προορισμός «Europa League» δείχνει ως η λογική εξέλιξη για την ομάδα του Τσάβι.

Στο πρωτάθλημα οι Καταλανοί έρχονται από δύο συνεχόμενες εντυπωσιακές εντός έδρας νίκες επί των Βιγιαρεάλ (3-0) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-0), παραμένοντας στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Ο τέως «Βαυαρός» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, φτάνοντας ήδη τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 5 στο Champions League.

Η Μπάγερν έκανε… δύο περιπάτους στα «κολλητά» ματς με την Πλζεν, σημειώνοντας συνολικά 9 γκολ. Έχει το απόλυτο στον όμιλο (4/4 νίκες) ενώ στο πρωτάθλημα πέρασε με 2-0 από το Ζινσχάιμ, δίχως να προβληματιστεί ιδιαίτερα από την ανταγωνιστική Χοφενχάιμ. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι αήττητη επί 32 σερί παιχνίδια (29-3-0) στους ομίλους του Champions League.

Στα της παράδοσης, σε άλλα 14 παιχνίδια μεταξύ τους, η Μπάγερν προηγηθεί με απολογισμό 10-2-2 συνολικά, ερχόμενη από πέντε σερί νίκες επί των Καταλανών. Επιμέρους, στη Βαρκελώνη είναι 4-0-2 υπέρ της Μπάγερν, ουδέποτε έφεραν ισοπαλία (τα 4/6 ήταν no goal αλλά… και over 2,5 – όπως και όλα).

Μόλις μια νίκη στα τελευταία οκτώ ενάντια σε Γερμανούς έχει η Μπάρτσα, συνολικά ως γηπεδούχος είναι στο 22-1-8 με μόνη ισοπαλία το μακρινό 1963 με το Αμβούργο (4-4)!

Στο 8-7-16 ο απολογισμός της Μπάγερν επί ισπανικού εδάφους με δύο νίκες στα τελευταία δέκα.


Blog που δημοσιεύτηκε στη Fonbet.gr στις 25/10/2022