Menu

Βόλος – Παναθηναϊκός. Το 5/5 εναντίον του 9/9!

Βόλος – Παναθηναϊκός. Το 5/5 εναντίον του 9/9!

Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, ένα γήπεδο χωρητικότητας 23.000 θέσεων και όπου αναμένεται sold out λόγω του ενθουσιασμού των φίλων του «τριφυλλιού».

Ο Βόλος έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες (η καλύτερη επίδοσή του στην κατηγορία, όσα χρόνια συμμετέχει). Στο τελευταίο επικράτησε του Ατρόμητου με 2-0 στο Περιστέρι και κάνει επί δικαίω όνειρα για συμμετοχή στα play offs. Στον περσινό αγώνα του Βόλου οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν ερχόμενοι από σερί εννέα αγωνιστικών χωρίς νίκη, και το τερμάτισαν επικρατώντας με 3-1 των «πράσινων» (με αποβολή του Σάντσες στο 44’ και δύο γκολ του Τομ Φαν Φέερτ, νυν παίκτη της ΑΕΚ).

Με τέρμα του Σπόραρ στο 92’ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 1-0 του Άρη στη Λεωφόρο (αλλά έχασε τον αρχισκόρερ Αΐτορ για το υπόλοιπο της σεζόν) και συμπλήρωσε εννέα νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Η εν λόγω επίδοση ισοφάρισε την αντίστοιχη της σεζόν 1994-95 για τον σύλλογο.

Στα της παράδοσης, η προαναφερθείσα περσινή ήταν η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού από τον Βόλο στα συνολικά οκτώ παιχνίδια της ιστορίας τους, εξ αυτών έξι για το πρωτάθλημα και με συνολικό απολογισμό 3-2-1 στη Super League και 1-1-0 στο Κύπελλο. Επιμέρους, στη Μαγνησία, στα του πρωταθλήματος επικρατεί ισορροπία (από μια νίκη, συν μια ισοπαλία).

  • Stats
  • Τα μισά (4/8) μεταξύ τους έληξαν over 2,5 και τα 6/8 ήταν goal/goal.
  • O Βόλος έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 16 γκολ, ένα περισσότερο από τον ΠΑΟ (είναι στα 15) κι ένα λιγότερο από την ΑΕΚ (με 17).
  • Ο Παναθηναϊκός σημειώνει 0,15 γκολ ανά τελική προσπάθεια και ο Βόλος αντίστοιχα ανά 0,17.
  • Μόνο ο Βόλος, μαζί με τον Λεβαδειακό, δεν είχαν δοκάρι ως τώρα στο πρωτάθλημα – ο Παναθηναϊκός είναι στα 3.
  • Δεύτερος στη λίστα των κίτρινων καρτών ο Βόλος με 26 (πρώτος ο Ατρόμητος με 27), δεύτερος… από το τέλος ο Παναθηναϊκός με 14 (και τελευταίος ο Ολυμπιακός με 7).

Blog που δημοσιεύτηκε στη Fonbet.gr στις 27/10/2022