Menu

Προγνωστικά Τετάρτης 23/11 | Μονό, δυάδα και 8 ειδικά

Μποζιονέλος προγνωστικά

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FMστην περίοδο του Μουντιάλ (αλλαγή!) στις 09:40 το πρωί! Για να πιάνουμε όλο το φάσμα…

Οι προτάσεις ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα, καθώς και για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Μπορείτε επίσης να δείτε βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube αλλά και στο TikTok.

Χθες: Ίσα βάρκα ίσα πανιά: από τις 15 επιλογές πλήρωσαν πέντε (παραδόξως και τα οφσάιντ της Δανίας αν και παντού έβλεπα μόνο… ένα, και όχι δύο), πλήρωσε μισά η Πολωνία, void ο Καζρί που δεν έπαιξε και χάθηκαν τα υπόλοιπα.

Και ηχητικά, τα σημερινά!

Μποζιονέλος προγνωστικά & σκέψεις

Μαρόκο – Κροατία: πλην Ιράν, οι άλλες ασιατικές και βορειοαφρικάνικες ομάδες, μια χαρά τα έχουν πάει ως τώρα. Και το Μαρόκο είναι αήττητο στα 90λεπτά από το… προηγούμενο Μουντιάλ. Σοβαρά. 22-9-0 το σερί, έκτοτε και προκριματικά έπαιξε (και Copa Africa, και Μουντιάλ), και σε δύο Copa Africa πήγε κι αποκλείστηκε αήττητο, μετά το 90λεπτο. Πώς να υποτιμήσεις την ομάδα αυτή; Κι παίζει ενάντια σε Μόντριτς, Κόβασιτς, Πέρισιτς και την υπόλοιπη συμμορία, βέβαια ο Κράμαριτς δεν είναι Μάντζουκιτς. Και στο 2.20 δεν ποντάρεται. Άρα, εναλλακτικά το πάμε το πράμα: Πέρισιτς για γκολ ή ασίστ (έχει σε Μουντιάλ και Euro 9 γκολ και 5 ασίστ!), οφσάιντ διότι είδαμε χθες και τη Σαουδική Αραβία πώς… κλείδωσε την Αργεντινή με τα τεχνητά – που έκανε συνολικά 10!) και draw no bet τους Μαροκινούς, σε επιλογή δυάδας.

Γερμανία – Ιαπωνία: ανανεωμένη η Αλεμάνια, επί ημερών Χάνσι Φλικ, χωρίς να εντυπωσιάζει. Ο φορμαρισμένος Φούλκρουγκ της Βέρντερ ξεκινά από τον πάγκο (φαβορί για κορυφή ο Χάβερτζ, αουτσάιντερ ο πολύς Τόμας Μίλερ), τον είχα σταμπάρει για σκόρερ (2.55 πληρώνει), το πήγα με το να σκοράρει παίκτης που θα μπει ως αλλαγή. Γενικώς, βλέπω άνετη γερμανική νίκη, combo με over 2,5 που μπορεί να το βγάλει και… μόνη της. Και, έσχατη επιλογή, ο τρομερά φορμαρισμένος Μουσιάλα, αρχισκόρερ της Μπάγερν εφέτος αλλά και αλτρουιστής (9 γκολ και 6 ασίστ)…

Ισπανία – Κόστα Ρίκα: αντίστοιχο ματς με της Γερμανίας, υπό την αίρεση βέβαια ότι οι Ισπανοί θα βρουν απέναντί τους τον Κέιλορ Νάβας που στη μέρα του, κατεβάζει τα ρολά. Μια σκέψη ο Φεράν Τόρες για γκολ, μια άλλη να επιτευχθούν max 3, min 2 γκολ στο β’ ημίχρονο (σημείο στατιστικής). Θα το παλέψουν οι «τίκος» αλλά η κυνική Ισπανία μπορεί να φτάσει σε μια άκοπη νίκη.

Βέλγιο – Καναδάς: είναι η δεύτερή μου πατρίδα ο Καναδάς, μόνο αντικειμενικά δεν μπορώ να τον δω (χεχε)! Το Βέλγιο πήρε μεν εύκολα την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ αλλά τα αποτελέσματα (5-3-5) σε επίσημους και φιλικούς αγώνες μέσα στο 2022 δεν ενθουσίασαν. Ο Καναδάς προκρίθηκε σε Μουντιάλ για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία του, και πρώτη μετά το 1986 στο Μεξικό. Δεν έχει κάτι να χάσει, αλλά θα πιεστεί. Πρώτη επιλογή τα φάουλ του, έτερη να δεχθεί κάρτα ο σκληρός Εουστάκιο της Πόρτο και, τρίτη, το ασιατικό -1 του Βελγίου: πληρωμή σε νίκη του με 2+ γκολ διαφορά, επιστροφή μίζας σε νίκη του με ακριβώς 1 γκολ διαφορά.

  • Μονό

15:00 Γερμανία – Ιαπωνία: 1 & over 2,5 (2.07)

  • Δυάδα απόδοσης 4.84

12:00 Μαρόκο – Κροατία: 1 dnb (2.55)

21:00 Βέλγιο – Καναδάς: 1 -1 ΑΗ (1.90)

  • Special bets, μονά

12:00 Μαρόκο – Κροατία: Πέρισιτς να σκοράρει ή να δώσει ασίστ (2.20)

12:00 Μαρόκο – Κροατία: Over 3,5 οφσάιντ (1.80)

15:00 Γερμανία – Ιαπωνία: Να σκοράρει παίκτης που πέρασε ως αλλαγή (2.40)

15:00 Γερμανία – Ιαπωνία: Μουσιάλα 1+ ασίστ (3.50)

18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα: Γκολ Φεράν Τόρες (3.60)

18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα: 2 ή 3 γκολ στο 2ο ημίχρονο (2.10)

21:00 Βέλγιο – Καναδάς: Καναδάς over 11,5 φάουλ (2.07)

21:00 Βέλγιο – Καναδάς: Να δεχθεί κάρτα ο Εουστάκιο (3.70)