Menu

Προγνωστικά Σαββάτου 26/11 | Πέναλτι, αποβολές, φάουλ…

Μποζιονέλος προγνωστικά

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FMστην περίοδο του Μουντιάλ (αλλαγή!) στις 09:40 το πρωί! Για να πιάνουμε όλο το φάσμα…

Οι προτάσεις ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα, καθώς και για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Μπορείτε επίσης να δείτε βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube αλλά και στο TikTok.

Χθες: πέρασε το βασικό bet (1Χ & goal/goal στο 2.30), πέρασε και το να μπει γκολ με σουτ εκτός περιοχής στο Ουαλία – Ιράν (στο 2.90), πέρασε και το γκολ ως το 31ο λεπτό στο Ολλανδία – Εκουαδόρ (στο 1.85), αλλά και τα under 24,5 φάουλ στο Αγγλία – ΗΠΑ (επίσης στο 1.85), void το 2 dnb του Ιράν στο ημίχρονο, χαμένες άλλες πέντε, ειδικές επιλογές.

Μποζιονέλος προγνωστικά & σκέψεις

 Με την ίδια, όπως πάνω κάτω κάθε μέρα, λογική και στα σημερινά.  

Τυνησία – Αυστραλία: εξαιρετικοί στην τακτική οι Τυνήσιοι στο 0-0 με τη Δανία η οποία ερχόταν από προκριματικά και Nations League που σκόραρε… κατά ριπάς, αφελείς οι Αυστραλοί στο 4-1 με τη Γαλλία. Σωστά ο άσος πέριξ του 2.15 αλλά χαμηλά για τα γούστα μου. Κάτι σε 1-0, 2-0 μου κάνει, για να πω τη μαύρη αλήθεια. Σφυρίζει ο Γερμανός Ντάνιελ Σίμπερτ που την τελευταία ενάμισι σεζόν καταλογίζει ένα πέναλτι ανά τρία ματς, συν το να σκοράρει παίκτης που θα έρθει από τον πάγκο, με τη σκέψη του σταρ Καζρί ο οποίος με τη Γαλλία δεν έπαιξε λεπτό. Ίσως τον (και το…) φύλαγε για σήμερα.

Πολωνία – Σαουδική Αραβία: αστείο να βλέπεις τον άσο ούτε καν στο 1.80 για μια ομάδα που δεν ήταν καλή στην πρεμιέρα (0-0 με το Μεξικό, ούσα υποδεέστερη στο τερέν) ενάντια σε αυτή που νίκησε την Αργεντινή. Αν οι… Σάουντις κάνουν ξανά το κολπάκι με το τεχνητό οφσάιντ που εξέθεσε Μέσι και Λαουτάρο, για να την πατήσει και ο Λεβαντόφσκι, είναι πιθανό (εξ ου και το line… εκτινάχθηκε στο 4,5 ενώ το βρίσκεις στο 1,5 και στο 2,5 συνήθως). Το να σκοράρει ο Λέβα για πρώτη φορά σε Μουντιάλ δεν δίνει ούτε 1.70 και ειδικά ενάντια σε αυτή την ψυχωμένη σαουδαραβική άμυνα δεν εμπνέει. Σφυρίζει ο Βραζιλιάνος Βίλτον Σαμπάιο που έβγαλε 3 κάρτες στο Ολλανδία – Εκουαδόρ, κάτω από τον (λογικό, για το πρωτάθλημα που σφυρίζει) μέσο όρο του, οι Σαουδάραβες είδαν έξι κίτρινες κάρτες με την Αργεντινή παίζοντας σκληρά, και οι μισές μας κάνουν σήμερα.

Ειρήσθω εν παρόδω η Σαουδική Αραβία μετρά 9 σερί ήττες σε Μουντιάλ από τις ευρωπαϊκές ομάδες, μετά από το 1-0 επί του Βελγίου το 1994 στις ΗΠΑ με αυτή την γκολάρα…

Γαλλία – Δανία: Ανταμώνουν για 16η φορά, με τη Γαλλία να υπερέχει με 8-2-4. Σε τελική φάση Μουντιάλ έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές, όλες σε ομίλους (όπως και φέτος): 2-1 το 1998 η Γαλλία, 2-0 το 2002 η Δανία και το 2018 έμειναν στο 0-0. Και τ τις δυο φορές που η Γαλλία νίκησε στο τέλος το… κατέκτησε. Από την άλλη, οι Δανοί νίκησαν… μέσα έξω τους Γάλλους στο πρόσφατο Nations League. Δεν βλέπω κάτι σε σημείο, Ζιρού ξανά (και με χαρά) και κάρτα στον Ράσμους Κρίστενσεν, πλευρά που θα του βγαίνει ο Εμπαπέ (είδε και στην πρεμιέρα…). Διαιτητής ορίστηκε ο Πολωνός Σίμον Μαρτσίνιακ που, κακά τα ψέματα, πεναλτάκιας είναι αλλά ίσως στο σημερινό δεν του… κάτσει τέτοια φάση. 

Αργεντινή – Μεξικό: Αήττητη η Αργεντινή σε Μουντιάλ απέναντι στο Μεξικό, γενικώς… του έχει πάρει τον αέρα. Η «αλμπισελέστε» καλείται να συνέλθει μετά την ψυχρολουσία από τη Σαουδική Αραβία (πρώτη ήττα μετά από 36 αγώνες!), σε ματς που ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 5 σερί ματς που σκοράρει με το εθνόσημο, το Μεξικό είχε την υπεροχή κόντρα στην Πολωνία, αλλά χρειάστηκε και την επέμβαση του Οτσόα στο πέναλτι για το 0-0 της πρεμιέρας. Μάλιστα η «τρι» μετρά συνολικά μόλις 1-4-8 ενάντια σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής σε Μουντιάλ: με το Εκουαδόρ το 2002. Οδηγούν κάπου όλα αυτά; Σε γκολ του κοντού (που εκτελεί και τα στημένα…), σε καταλογισμό πέναλτι παρουσία του Ιταλού Ντανιέλε Ορσάτο (καταλόγισε και στο Κατάρ – Εκουαδόρ της πρεμιέρας) που δεν είναι φειδωλός και στις κόκκινες και το ματς αναμένεται σκληρό, εξ ου και η επιλογή και των φάουλ.

Extra: ως χθες δεν υπήρχε γκολ με σουτ εκτός περιοχής (και μπήκαν), δεν υπήρχε αποβολή (και έγινε, του Ουαλού κίπερ Χένεσεϊ), τι λείπει; Το αυτογκόλ. Στο 2.70 να γίνει σήμερα, σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα παιχνίδια του Σαββάτου…

  • Special bets, μονά

Και στα τέσσερα σημερινά ματς: Να σημειωθεί αυτογκόλ (2.70)

12:00 Τυνησία – Αυστραλία: Over 0,5 πέναλτι (2.65)

12:00 Τυνησία – Αυστραλία: Να σκοράρει παίκτης που μπήκε ως αλλαγή (2.90)

15:00 Πολωνία – Σαουδική Αραβία: Σαουδική Αραβία over 2,5 κίτρινες κάρτες (2.00)

18:00 Γαλλία – Δανία: Γκολ Ζιρού (2.50)

18:00 Γαλλία – Δανία: Κίτρινη κάρτα στον Ρ. Κρίστενσεν (4.50)

21:00 Αργεντινή – Μεξικό: Γκολ Μέσι (2.10)

21:00 Αργεντινή – Μεξικό: Πέναλτι ή αποβολή (2.20)

21:00 Αργεντινή – Μεξικό: Μεξικό over 16,5 φάουλ (1.92)