Menu

Προγνωστικά Πέμπτης 1/12 | Καρέ σκόρερ ως 5.00, πλάγια και κάρτες

Μποζιονέλος προγνωστικά

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FMστην περίοδο του Μουντιάλ (αλλαγή!) στις 09:40 το πρωί σε Γιώργο Μύρτσο και Άννα Ορφανίδου! Για να πιάνουμε όλο το φάσμα…

Οι προτάσεις ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα, καθώς και για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Μπορείτε επίσης να δείτε βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube αλλά και στο TikTok.

Χθες: οι Ασιάτες, σκέτη απογοήτευση εκ νέου (Σαουδική Αραβία), εξ ου και το βασικό bet δεν βγήκε, παρά την «ασιατική» κάλυψη. Από τις πολλαπλές επιλογές πέρασαν το combo της νίκης με δύο δικά της γκολ, της Αργεντινής, στο 1.90, τα πλάγια της Δανίας επίσης στο 1.90 και ο καταλογισμός πέναλτι στο Πολωνία – Αργεντινή, στο 2.70, το οποίο όμως έβγαλε ο Σέζνι (στον Μέσι) για να μας πληρώσει και το 3.70, στην ίδια φάση…

Σταδιακά συμπληρώνεται ο χάρτης των νοκ άουτ και όλα δείχνουν προημιτελικά με Αργεντινή – Ολλανδία (και όποια περάσει… Βραζιλία στους «4») και Αγγλία – Γαλλία. Εκτός κι αν οι ΗΠΑ μας κάνουν κάνα χουνέρι. Πρόωρο μεν αλλά θα το πω: οι Άγγλοι θα τους περάσουν τους Γάλλους

Μποζιονέλος προγνωστικά & σκέψεις 

Καναδάς – Μαρόκο: μονόπλευρο το ενδιαφέρον, το Μαρόκο δεν έχει δώσει δικαιώματα μέχρι στιγμής, παίζει άρτια τακτικά, είναι αήττητο στα τελευταία 33 επίσημα στα 90λεπτα (23-10-0!), με αλλαγές οι Καναδοί στην ενδεκάδα. Το Μαρόκο περνάει και με ισοπαλία βέβαια, μπορεί να… διαλέξει αντίπαλο; Όχι διότι Ισπανοί και Γερμανοί παίζουν πιο αργά, λογικά θα θελήσει την πρωτιά μπας και πάθει κάνα χουνέρι η Γερμανία.

Δύο γκολ στο ματς με μη ήττα του Μαρόκου ως πρώτη επιλογή, να σκοράρει ο Μπουφάλ η δεύτερη. Σε καλή φόρμα, μέσα στις φάσεις ο φορ της Ανζέ.

Κροατία – Βέλγιο: κακά τα ψέματα, δεν έχουν δείξει όσα θεωρητικά περιμέναμε, ειδικά οι Βέλγοι που επί δικαίω κινδυνεύουν περισσότερο. Για απόψε, και κρατώντας ότι το Μαρόκο έστω δεν θα ηττηθεί από τον Καναδά, η Κροατία περνάει με δύο αποτελέσματα ενώ το Βέλγιο προκρίνεται με δική του νίκη.

Ίδιο bet κι εδώ ως πιο safe: διπλή ευκαιρία και δύο γκολ υπέρ των «βατρένι». Πιο ρισκαδόρικα, μιας και είδαμε άπαντες ότι το Βέλγιο δεν παίζει καλά και, κυρίως, δεν έχει και τον τρόπο να βελτιωθεί, έχω την αίσθηση ότι οι Κροάτες θα πάρουν νίκη και με διαφορά: το ασιατικό -1 σημαίνει void σε νίκη τους με ένα γκολ διαφορά, πληρωμή με παραπάνω.

Σε πιο ειδικά, σκόρερ και Πέρισιτς που έκανε τα πάντα με τον Καναδά, πλην του να σκοράρει, τρομερά μεγάλο το 5άρι για παίκτη που έχει βάλει 10 γκολ σε Μουντιάλ και Euro. Και, πλάγια καθώς τα line για την Κροατία είναι αρκετά πιο κάτω από τους μέσους όρους της αλλά και, σοβαροί να είμαστε, πώς θα τη βγάλει χωρίς κάρτα εκεί μέσα, ανάμεσα στους Μπρόζοβιτς, ο 34χρονος Βίτσελ που ξεκινά βασικός;

Ιαπωνία – Ισπανία: στην Ισπανία αρκεί και ο βαθμός για την πρόκριση, για την πρωτιά θα πάει. Η Ιαπωνία περνάει επίσης με νίκη, σε ισοπαλία θέλει όμως είτε ισοπαλία στο Κόστα Ρίκα – Γερμανία, είτε να κερδίσουν οι Γερμανοί, αλλά με ένα μόνο γκολ διαφορά και συνολικά με χειρότερη επίθεση από τους Ιάπωνες.

Τι πήρα; Να σκοράρει μόνο η μία ως την ανάπαυλα και να σκοράρει ο Ασένσιο που παίζει καλύτερα στα άκρα και όχι στην κορυφή (εκεί ξεκινά για πρώτη φορά στο Μουντιάλ ο Μοράτα). Οι Γιαπωνέζοι θα τους τρέξουν τους Ιβηρες, δεν θα είναι εύκολο.

Κόστα Ρίκα – Γερμανία: η Κόστα Ρίκα προκρίνεται με νίκη, με ισοπαλία προκρίνεται μόνο αν νικήσει η Ισπανία την Ιαπωνία. Η Η Γερμανία θέλει μόνο νίκη (αν νικήσει η Ισπανία την Ιαπωνία), νίκη με δύο γκολ διαφορά ή με ένα γκολ και καλύτερη επίθεση από την Ιαπωνία (αν το Ισπανία-Ιαπωνία λήξει ισόπαλο). Με ισοπαλία ή ήττα, αποκλείεται.

Σοβαροί να είμαστε, και η χειρότερη Γερμανία όλων των εποχών να κατέβαινε, δεν μπορεί να μη νικήσει αυτή την Κόστα Ρίκα που έφαγε 7 από τους Ισπανούς και νίκησε την Ιαπωνία με το… κωλοφαρδιόμετρο να πιάνει κόκκινο. Ευκαιρία να σκοράρει ο παιχταράς Μουσιάλα και bet σε πλάγια κι εδώ, όλες οι αποδόσεις γενικά είναι αστείες. Δεν αποκλείω κάνα σβηστό 0-2 πάντως ώστε…

  • Βασικά bets, μονά και δυάδα απόδοσης 3.71

17:00 Καναδάς – Μαρόκο: Χ2 & over 1,5 (1.83)

17:00 Κροατία – Βέλγιο: 1Χ & over 1,5 (2.03)

  • Ρίσκο

17:00 Κροατία – Βέλγιο: 1 -1 AH (4.70)

  • Σκόρερ

17:00 ΚαναδάςΜαρόκο: Γκολ Μπουφάλ (4.20)

17:00 Κροατία – Βέλγιο: Γκολ Πέρισιτς (5.00)

21:00 Ιαπωνία – Ισπανία: Γκολ Ασένσιο (2.65)

21:00 Κόστα Ρίκα – Γερμανία: Γκολ Μουσιάλα (2.30)

  • Special bets

17:00 Κροατία – Βέλγιο: Κροατία over 19,5 πλάγια (1.95)

17:00 Κροατία – Βέλγιο: Βίτσελ να δεχθεί κάρτα (3.50)

21:00 Ιαπωνία – Ισπανία: Να σκοράρει μόνο η μία στο 1ο ημίχ. (1.76)

21:00 Κόστα Ρίκα – Γερμανία: Γερμανία over 21,5 πλάγια (1.85)