Menu

Προγνωστικά Παρασκευής 2/12 | 1.85 έως… 6.00

Προγνωστικά Παρασκευής 2/12 | 1.85 έως… 6.00

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FMστην περίοδο του Μουντιάλ (αλλαγή!) στις 09:40 το πρωί σε Γιώργο Μύρτσο και Άννα Ορφανίδου! Για να πιάνουμε όλο το φάσμα…

Οι προτάσεις ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα, καθώς και για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Μπορείτε επίσης να δείτε βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube αλλά και στο TikTok.

Χθες: κακή μέρα. Βγήκαν λίγα: τα πλάγια της Κροατίας στο 1.95, το να σκοράρει μόνο η μία στο Ιαπωνία – Ισπανία και το Χ2 με over 1,5 στο Καναδάς – Μαρόκο, στο 1.83. Αλλά, ρε Μποζ, ούτε ένα σκόρερ; Ντεφορμάρισμα…

Μποζιονέλος προγνωστικά & σκέψεις

Γκάνα – Ουρουγουάη: η Γκάνα περνάει με νίκη αλλά και με ισοπαλία, αλλά υπό προϋποθέσεις. Στην Ουρουγουάη δεν αρκεί απλά η νίκη αλλά θέλει είτε να μη νικήσει η Νότια Κορέα την Πορτογαλία, είτε αν κερδίσει η Νότια Κορέα να έχει η ίδια καλύτερη διαφορά τερμάτων (-2 η Ουρουγουάη, -1 η Νότια Κορέα τώρα προς ώρας).

Δεν έχει βάλει καν γκολ η «σελέστε», ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ένας απατεώνας των πάγκων, οι Γκανέζοι πλην δύναμης έχουν και τεχνική, δεν κατανοώ γιατί είναι τόσο αουτσάιντερ οι Αφρικανοί. Ναι, αρκετές… αναστήθηκαν στο τρίτο τους ματς, αλλά και πάλι…

Προγνωστικά Παρασκευής 2/12 | 1.85 έως… 6.00

Έξτρα κίνητρο ο μεταξύ τους προημιτελικός του 2010: 1-1 στο 90λεπτο, παράταση, χέρι του Λουίς Σουάρες στο 120’ πάνω στη γραμμή, αποβολή του, εκτελεί ο Ασαμόα Γκιάν και αστοχεί, πέρασαν οι Ουρουγουανοί στα πέναλτι!

Τι παίζουμε; Διπλή ευκαιρία για την Γκάνα (σημειωτέον ότι η Ουρουγουάη δεν έχει ηττηθεί από αφρικανική ομάδα σε Μουντιαλ: 2-2-0), ασιατικό over 2 για να μπει σε δυάδα κι ένα σουτ στον στόχο από τον εξαιρετικό Κούντους…

Νότια Κορέα – Πορτογαλία: η Πορτογαλία έχει προκριθεί, της αρκεί και ο βαθμός για την πρωτιά. Στη Νότια Κορέα δεν αρκεί απλά η νίκη: θέλει είτε να ηττηθεί η Γκάνα (και θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων με την Ουρουγουάη) είτε να έρθει ισόπαλη η Γκάνα, άρα θέλει νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά.

Έχουν… προηγούμενα σε Παγκόσμιο από το 2002. Τότε, σε αγώνα ομίλου, οι (συν)διοργανωτές Ασιάτες επικράτησαν 1-0 με γκολ του Παρκ στο 70’ ενώ από τους Ίβηρες είχαν αποβληθεί Ζοάο Πίντο (27’) και Μπέτο (66’), διαιτητής ήταν ο Αργεντίνος Ανχελ Σάντσες.

Η εν λόγω ήττα ήταν μάλιστα και η μοναδική της Πορτογαλίας σε πέντε συναντήσεις με ασιατικές ομάδες (3-1-1).

Προγνωστικά Παρασκευής 2/12 | 1.85 έως… 6.00

Επί Σάντος η Πορτογαλία σπάνια δίνει δικαιώματα αλλά δεν έχει και λόγω να… σκοτωθεί στο σημερινό. Πρώτη επιλογή το ασιατικό over 2 για τη δυάδα, δεύτερη

Επίσης, μιας και το ύψος των Νοτιοκορεατών δεν είναι και το μεγαλύτερο, δα, μια ζαριά να μπει γκολ με το κεφάλι, γενικά δεν το βρίσκεις κάπου. Ειδικά, σε παίκτη, αξίζει φυσικά ο Ρονάλντο και γενικώς στο ματς βρίσκω αξία και στα νοτιοκορεάτικα φάουλ.

Και ένα bet… ρεκόρ. Ποτέ, στην ιστορία των Μουντιάλ, μια ομάδα δεν κέρδισε πέναλτι και στους τρεις αγώνες του ομίλου και η Πορτογαλία έχει ήδη… 2/2. Πλάκα πλάκα πάλι… Αργεντίνος τη σφυρίζει.

Καμερούν – Βραζιλία: η Βραζιλία στον 7ο όμιλο έχει ήδη προκριθεί και της αρκεί το πολύ ο βαθμός για την πρωτιά. Αν ηττηθεί και ισοβαθμήσει με την Ελβετία, θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Το, δε, Καμερούν προκρίνεται με νίκη και ταυτόχρονα να μη νικήσει η Ελβετία της Σερβία. Σε τυχόν ισοπαλία των Ελβετών, θέλει νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.

Αστείο το 1.04 του διπλού ούτως ή άλλως, πολλώ δε μάλλον όταν η Βραζιλία ενδέχεται να κατέβει με φουλ αναπληρωματικούς: από Ντάνι Άλβες και Μπρέμε στην άμυνα έως Φαμπίνιο στα χαφ Έβερτον Ριμπέιρο, Μαρτινέλι και Ζέσους μπροστά. Όχι πως είναι κακή η ενδεκάδα – η συνοχή θα της λείπει.

Στοιχηματικά, ζαριές ψάχνεις σε τούτο. Και η… Βραζιλία Β’ μπορεί να νικήσει, εννοείται. Οπότε, τα τουλάχιστον 21 πλάγια της «σελεσάο» μιας και κέρδισε στα προηγούμενα δύο 25 και 24 αντίστοιχα (σ.σ. προσοχή διότι τα lines αλλάζουν, χθες της Γερμανίας είχε πέσει στο 1.50 ασχέτως αν εντέλει χάθηκε…) και να δεχθεί κάρτα ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ Τολό.

Σερβία – Ελβετία: αίμα και άμμος το ματς! Η Σερβία προκρίνεται με νίκη αλλά παράλληλα το Καμερούν να μην κερδίσει τη Βραζιλία. Αν τη νικήσει, θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων (-2 η Σερβία, -1 το Καμερούν).  Ελβετία περνάει σίγουρα με νίκη, σε τυχόν ισοπαλία θέλει να μη νίκη του Καμερούν.

Η Σερβία πήρε αψήφιστα το προβάδισμα με τους Καμερουνέζους, το 3-1 έγινε 3-3 και τώρα… τρέχει. Η Ελβετία έχει κάνει ως τώρα μισό καλό ημίχρονο, με το Καμερούν, προφανώς ενάντια στη Βραζιλία δεν μπορούσε να δείξει και πολλά πράγματα. Θεωρητικά δείχνει… τριπλή για ΠΡΟ-ΠΟ, πρακτικά ένα «τσικ» δίνεις στην Ελβετία λόγω εμπειρίας αλλά εδώ και καιρό εκτιμώ, ίσως υπερβολικά, αυτή τη γενιά των Σέρβων. Και θα πληρώνω για να μάθω αν δικαιωθώ. Extras, κάρτα στον Φρόιλερ που θα γίνει… σάντουιτς εκεί που παίζει (και δεν τον βοηθά όσο θα έπρεπε ο Σο).

  • Βασικό bet

17:00 Γκάνα – Ουρουγουάη: 1Χ (2.20)

  • Μονό

21:00 Σερβία – Ελβετία: 1 (2.72)

  • Δυάδα απόδοσης 2.32

17:00 Γκάνα – Ουρουγουάη: Over 2 AH (1.55)

17:00 Νότια Κορέα – Πορτογαλία: Over 2 AH (1.50)

  • Special bets

17:00 Γκάνα – Ουρουγουάη: Κούντους 1+ σουτ στην εστία (2.35)

17:00 Νότια Κορέα – Πορτογαλία: Καταλογισμός πέναλτι (3.15)

17:00 Νότια Κορέα – Πορτογαλία: Γκολ Ρονάλντο με κεφαλιά (6.00)

17:00 Νότια Κορέα – Πορτογαλία: Νότια Κορέα over 13,5 φάουλ (1.95)

21:00 Καμερούν – Βραζιλία: Βραζιλία over 20,5 πλάγια (1.85)

21:00 Καμερούν – Βραζιλία: Να δεχθεί κάρτα ο Τολό (3.50)

21:00 Σερβία – Ελβετία: Να δεχθεί κάρτα Φρόιλερ (3.60)