Menu

Ο Μέσι δεν έχει… νικήσει ποτέ τον Εμπαπέ

Ο Μέσι δεν έχει... νικήσει ποτέ τον Εμπαπέ

Την Κυριακή (18/12, 17:00) ο Λιονέλ Μέσι θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του, καθώς θα ηγηθεί της εθνικής Αργεντινής, στον τελικό του Μουντιάλ 2022, με αντίπαλο την Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ και των υπολοίπων «αστέρων», που διαθέτουν στις τάξεις τους οι «πετεινοί».

Συμπαίκτες πλέον, στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν βρεθεί αντίπαλοι τρεις φορές στο παρελθόν, με χαρακτηριστικό αυτών των αναμετρήσεων, ότι ο Μέσι δεν έχει νικήσει ποτέ τον Εμπαπέ, ο οποίος έχει σκοράρει, κάθε φορά που έπαιξε με αντίπαλο τον Αργεντινό!

Ο Μέσι έφυγε από το γήπεδο με… σκυμμένο κεφάλι, τόσο το 2018 στην ήττα της «αλμπισελέστε» με 4-3 (στην φάση των 16, με δύο γκολ του Εμπαπέ) από τους «τρικολόρ» σ’ ένα από τα καλύτερα ματς όλων των εποχών σε παγκόσμιο κύπελλο, όσο και στους «16» του Champions League (2020/21), όταν η Παρί Σεν Ζερμέν, συνέτριψε την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη με 4-1 (σ.σ. με «χατ-τρικ» του Εμπαπέ και γκολ από τον Μέσι με πέναλτι) και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 (με γκολ του Εμπαπέ και του Μέσι) στην γαλλική πρωτεύουσα.