Menu

Τα 29 χρόνια του ΠΑΟ, σημεία ως το 6άρι

Μποζιονέλος προγνωστικά

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή. Επιλογές για όλες τις τσέπες και ορέξεις, από σημεία και γκολ έως και special bets για τους λάτρεις των ειδικών.

Οι προτάσεις ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα, καθώς και για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Μπορείτε επίσης να δείτε βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube αλλά και στο TikTok.

Πρώτη… μεταμουντιαλική στήλη και πρώτη φετινή στοιχηματική ενασχόληση.

Μποζιονέλος προγνωστικά και σκέψεις

Η ΑΕΚ μετρά οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό στη φυσική της έδρα, δίνουν το πρώτο στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον Σεπτέμβριο του 2002, τότε 1-0 η Ενωση με γκολ του Ιλια Ιβιτς και τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο… του ΠΑΟ. Λίγο πριν απολυθεί ο Πορτογάλος, είδε την πρώην (και μελλοντική…) του ομάδα να νικά δίκαια αξίζοντας μεγαλύτερο σκορ.

Το τελευταίο… διπλό του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα, εκτός ΟΑΚΑ ήρθε τον Σεπτέμβριο του 1999 με 2-1 και με γκολ από Καρλ Χάιντζ Φλίπσεν και Αλιόσα Ασάνοβιτς, αλλά στο Καραϊσκάκη (λόγω του πρόσφατου σεισμού). Η τελευταία, χρονολογικά, νίκη του ΠΑΟ επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 1994 με 1-0 και με κεφαλιά του Γιάννη Καλιτζάκη. Μάλιστα ήταν τότε η όγδοη σερί νίκη στα πρώτα ισάριθμα ματς για την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, το σερί σταμάτησε στις εννέα (και το… έσπασε φέτος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με δέκα). Βασικός τότε για την ΑΕΚ ήταν μάλιστα ο Δημήτρης Σαραβάκος…

Παρά την γκέλα στα Γιάννινα η ΑΕΚ έχει, στα μάτια μου, προβάδισμα νίκης αλλά στοιχηματικά δεν ποντάρεται κάτω του 2.40-2.50 και βρίσκεις τον άσο, και γελάς, στο… δίφραγκο. Πρώτη «αγορά» το ασιατικό over 2 και, σε πιο ειδικά, να δεχθεί κάρτα ο Χουάνκαρ (δυνατή από εκείνη την πλευρά η Ενωση) και να καταλογιστεί πέναλτι από τον Πορτογάλο Αντόνιο Νόμπρε.

Κατά τα λοιπά…

  • Πιθανή… κυπελλική έκπληξη σημείωσα για τη Χάρτπουλ, αρκετά παιχνίδια της είναι ροντέο φέτος, η Στόουκ έχει θέμα στην αποτελεσματικότητα, αξίζει μια ζαριά.
  • Φάουλ στο Περιστέρι, αρκετά χαμηλά το line ομολογώ…
  • Γκολ Σαλεμέικερς στο Μίλαν – Ρόμα, ο Βέλγος δεν έχει βάλει γκολ ακόμη φέτος στο πρωτάθλημα (ενώ σημείωσε δύο στον όμιλο του Champions League, του αρέσουν τα μεγάλα ματς μάλλον…).
  • Ασιατικό +0,25 για την Μπέτις, ναι η Ράγιο στην έδρα της μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο αλλά εσχάτως δεν είναι στην καλύτερή της φόρμα – pick δυάδας μαζί με τα «ασιατικά» γκολ στο Σπέτσια – Λέτσε.
  • Draw no bet την Ατλέτι για τρίτο σερί άσο με την Μπάρτσα, ελλείψει Λεβαντόφσκι θα έχει θέμα στο γκολ απόψε.
  • Ματσάρα το Φενέρ – Γαλατά, αν και ο ρέφερι Χαλίλ Μελέρ είναι φειδωλός με τις κάρτες, τέτοια ντέρμπι (ειδικά όταν είναι και κορυφής) διακρίνονται για το πάθος τους και, για να μη μακρυγορώ, είδηση είναι όταν… δεν έχουν κόκκινη κάρτα.
Βασικά bets, μονά
19:30ΑΕΚ – ΠαναθηναϊκόςOver 2 AH1.90
22:00Ατλέτικο Μ.– Μπαρτσελόνα1 dnb2.11
Δυάδα απόδοσης 2.91
16:00Σπέτσια – ΛέτσεOver 1,75 AH1.56
17:15Ράγιο Βαγεκάνο – Μπέτις2 +0,25 ΑΗ1.87
Μονό
16:00Χάρτπουλ – Στόουκ2.60
Special bets
17:00Ατρόμητος – ΙωνικόςOver 27,5 φάουλ1.87
18:00Φενέρμπαχτσε – ΓαλατασαράιOver 0,5 κόκκινες2.45
19:30ΑΕΚ – ΠαναθηναϊκόςΧουάνκαρ: να δεχθεί κάρτα2.42
19:30ΑΕΚ – ΠαναθηναϊκόςΚαταλογισμός πέναλτι2.85
21:45Μίλαν – ΡόμαΓκολ Σαλεμέικερς6.00