Menu

Μποζιονέλος, προγνωστικά 14/1 | Αγγλοι στο… ραντεβού έως 3.76

Μποζιονέλος προγνωστικά

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή. Επιλογές για όλες τις τσέπες και ορέξεις, από σημεία και γκολ έως και special bets για τους λάτρεις των ειδικών.

Οι προτάσεις ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα, καθώς και για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Μπορείτε επίσης να δείτε βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube αλλά και στο TikTok.

Μποζιονέλος προγνωστικά και σκέψεις

 Δεν είναι, στα μάτια μου, καλό το πρόγραμμα.

Από Νησί, επιλογή το αμφίτερμα (σε τιμή για δυάδα) του Μπράιτον – Λίβερπουλ, ειδικά όσοι οι «κόκκινοι» δίνουν δικαιώματα ανασταλτικά, ελλείψει Φαν Ντάικ. Και το… κόλλησα με το ελάχιστο στα γκολ της (ξεμυαλισμένης, μετά την πρόκριση επί της Σίτι μεσοβδόμαδα) Σαουθάμπτον στο «Γκούντισον Παρκ», το οποίο ετοιμάζει λευκά μαντήλια για τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Πιο… χαμηλά, η Γουότφορντ συνεχίζει αποδεκατισμένη, ερώτημα αν η 4άρα επί της Νότιγχαμ στο Κύπελλο συμβάλλει στο να βρει αυτοπεποίθηση η Μπλάκπουλ – πλήρωσα για να μάθω. Πιο ξεκούραστη η Μπέρμιγχαμ μιας και αναβλήθηκε το κυπελλικό με τη Φόρεστ Γκριν, έψαχνε ανάσες και τις βρήκε ενώ η Μπρίστολ Σίτι μετά το 1-1 με τη Σουόνσι δίνει ρεβάνς την Τρίτη στην Ουαλία κι έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία δέκα – και πολύ μουρμούρα.

Τέλος, στη Λαμία το line για τα φάουλ είναι χαμηλό βάσει στατιστικής, η σημερινή αξία κατ’ εμέ.

  • Σημείο της ημέρας

17:00 Λαμία – Ατρόμητος: Over 28,5 φάουλ (1.87)

  • Δυάδα απόδοσης 2.19

17:00 Μπράιτον – Λίβερπουλ: Goal/goal (1.50)

17:00 Εβερτον – Σάουθαμπτον: Σάουθαμπτον over 0,5 (1.46)

  • Δυάδα απόδοσης 3.76

17:00 Γουότφορντ – Μπλάκπουλ: Χ2 (1.98)

17:00 Μπρίστολ Σίτι – Μπέρμιγχαμ: 2 +0,25 ΑΗ (1.90)