Menu

Οι αρχισκόρερ της Ευρώπης ως τώρα

Οι αρχισκόρερ της Ευρώπης ως τώρα

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ, παραμένει επικεφαλής στον πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη. Ο νεαρός Νορβηγός επιθετικός, έχει σκοράρει 21 φορές σε 16 συμμετοχές, καθώς με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, μετά το τέλος του Μουντιάλ, βρήκε δίχτυα δύο φορές απέναντι στην Λιντς (3-1) και μία φορά με αντίπαλο την Εβερτον (1-1).

Πίσω από τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο Χάρι Κέιν. Ο επιθετικός της Τότεναμ, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς σκόραρε κόντρα στην Μπρέντφορντ (2-2) και σημείωσε ένα τέρμα στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας (4-0) για να φθάσει στα 15 γκολ σε 18 εμφανίσεις.

Εντυπωσιακός, είναι και ο Ιάπωνας, Κιόγκο Φουρουχάσι, ο οποίος μετά από έξι αγώνες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σκωτίας, σκόραρε διαδοχικά πέντε φορές για λογαριασμό της Σέλτικ και πλέον, μετρά 15 γκολ σε 19 ματς.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο 27χρονος Λόρενς Σάνκλαντ της Χαρτς (15 γκολ, 20 αγώνες) και ο 26χρονος Βλαντίμιρ Σιτσένοφ της ρώσικης Ερενμπουργκ (14 γκολ σε 15 αγώνες). Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι στην 9η θέση με 13 γκολ σε 15 αγώνες.