Menu

Οριστικό! Έκλεισε για ακόμη τρία χρόνια η Euroleague

Οριστικό! Έκλεισε για ακόμη τρία χρόνια η Euroleague

Όχι πως δεν το περιμέναμε. Θέλετε οι εδώ και χρόνια αγαστές σχέσεις των δύο πλευρών, θέλετε το know how του καναλιού αναφορικά με το… προϊόν, θέλετε ότι (κλισέ μεν, αλλά) το ήθελε περισσότερο, όπως και να έχει η Euroleague θα συνεχίσει να παίρνει το πρώτο τζάμπολ στη Nova για τα επόμενα τρία χρόνια, ήτοι για την περίοδο 2023-26.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή, μπασκετική διοργάνωση μεταδίδεται από τη Nova από το 2004 και θα ξεπεράσει τα 20 χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, οι δύο πλευρές τα βρήκαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέσα στην εβδομάδα. Τούτη τη φορά υπήρξε σοβαρός ανταγωνισμός από πλευράς Cosmote TV αλλά πήγες αναφέρουν ότι η Nova έκανε την καλύτερη οικονομική προσφορά και δεν τέθηκε κανένα ζήτημα να μη συνεχιστεί… ο γάμος.

Η Cosmote TV, μετά την απώλεια των κορυφαίων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Premier League, της Bundesliga και της Primera Division ήθελε πολύ να… απαντήσει στη Nova αρπάζοντάς της την Euroleague αλλά θα πρέπει να περιμένει μερικά χρόνια ακόμη…


Δημοσιεύτηκε στο Dailymedia στις 18/1/2022