Menu

Ο Πέλκας και… ο Ερντογάν

Ο Πέλκας και… ο Ερντογάν

Φατίχ Καραγιουμρούκ – Κασίμπασα. Η νεοφώτιστη παίζει καλή μπαλίτσα και είχε αι δύσκολο πρόγραμμα, παίζει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (έδρα της Φενερμπαχτσέ) το τοπικό ντερμπάκι με μια Κασίμπασα που «τρέχει» 9άρι αήττητο εντός από πέρυσι (9-1-0) και εκτός «Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν» (σ.σ. ναι, έτσι το λένε το γηπεδάκι της…) αδυνατεί με 0-1-3 από πέρυσι. Ως πότε; Συν ότι έχει από τον… Απρίλιο του 1962 να ηττηθεί εκτός από Φατίχ σε επίπεδο Super Lig, 3-1-1 βέβαια συνολικά. Επιλογή combαρισμένα δύο γκολ και χωρίς άσο.

Το παράδοξο, που λέτε, είναι ότι Ερντογάν (ποδοσφαιριστής στα νιάτα τ0υ) δεν έπαιξε ποτέ στην Κασίμπασα, απλώς γεννήθηκε στον εν λόγω δήμο της Κωνσταντινούπολης. Επαιξε σε ομάδες όπως η Ερόκσπορ, η Τσαμιατλί (στη φωτό το 1969 με τη φανέλα της), η ΙETT, λέγεται ότι τον ήθελε η Φενέρ αλλά δεν τον άφησε ο πατέρας του.

Γκιόζτεπε – Φενέρμπαχτσε. Αήττητη μπήκε προ της διακοπής η… Σμυρνιά (1-3-0), ερχόμενη από ισοπαλία στην Πόλη με την Μπασάκ στο τελευταίο, «αποκαλυπτήρια» με καθυστέρηση για τη Φενέρ που έκανε συνολικά 18 (!) μεταγραφές με τους Πέλκα, Περότι και Αντέμι τελευταίους χρονικά. Προφανώς απαιτείται χρόνος προσαρμογής, με 4-2-3-1 ο (γνωστός μας) Ερόλ Μπουλούτ και τους Βαλένσια, Τουφάν, Τιάμ πίσω από τον Σαμάτα, μια χαρά σχήμα. Συνάμα, στη Σμύρνη δεν… περνάει καλά η Φενέρ, μόνο ένα διπλό στα τελευταία 9, κι αυτό τον Νοέμβριο του 2011 με 5-0 ενώ το διπλό έπεσε στα όρια του δίφραγκου. Σε public bet εξελίσσεται, γκολ εκατέρωθεν λογικά θα έχει, σε τιμή για να μπει σε δυάδα, προτιμότερο από το να κυνηγήσεις το φαβορί.


Δημοσιεύτηκε στο Foxbet.gr στις 18/10/2020