Menu

Δουβίκας, πατέρας και γιος. Τι Τρίπολη, τι… Αργος

Δουβίκας, πατέρας και γιος. Τι Τρίπολη, τι… Αργος

Οι εντυπώσεις από το ματς του Σαββάτου στο «Καραϊσκάκης» ήταν δυνατές. Το χατ τρικ του Γιουσέφ ελ Αραμπί, με το οποίο ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το 1-1 σε θρίαμβο με 4-1 επί του Βόλου, ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους νταμπλούχος όμως δεν έλαμψε μόνο ο Μαροκινός, και ο Τάσος Δουβίκας. Ο νεαρός επιθετικός του Βόλου, γιος άλλοτε εμβληματικού παίκτης του Παναργειακού, δεν σκόραρε, κέρδισε όμως το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του προηγήθηκε και ταλαιπώρησε και σε άλλες περιπτώσεις την άμυνα του Ολυμπιακού.

Στη φωτό, 1990-91, ο Παναργειακός, το καμάρι μας τότε. Αριστερά πάνω ο (μπαμπάς) Δουβίκας, δεξιά κάτω δύο παίκτες που έκαναν καριέρα στη μεγάλη κατηγορία, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος και ο Μπλένταρ Κόλα!

Δουβίκας, πατέρας και γιος. Τι Τρίπολη, τι… Αργος

Βασικός ο (γιος) Δουβίκας από την αρχή της σεζόν στη θεσσαλική ομάδα, δείχνοντας ότι αδικήθηκε από την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Αστέρα, όπου τα τελευταία δύο χρόνια πήρε ελάχιστες ευκαιρίες και τελικά έφυγε ως ελεύθερος. Σήμερα ο Αργείτης επιθετικός, αρχισκόρερ της ομάδας με 5 γκολ (ο Μπαριέντος έχει 3) επιστρέφει στην Τρίπολη ως αντίπαλος και θα βγουν ωραίες ιστορίες αν σκοράρει εναντίον της πρώην ομάδας του – όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα.