Menu

Να αγιάσει το στόμα σου Χρήστο Κούτρα…

Να αγιάσει το στόμα σου Χρήστο Κούτρα…

«Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να μετράμε το πατριωτικό μας φρόνημα. Η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά. Σκάστε, σκάστε! Δηλαδή, δεν μπορείς να σκάσεις δύο μέρες;». Να αγιάσει το στόμα σου Χρήστο Κούτρα…

Τούτα στον ΣΚΑΪ όπου το πρωί της Πέμπτης, στη (φιλομητσοτάκικη) εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου, η Αννα Καραμανλή προέταξε μια τυπωμένη φωτογραφία, η οποία έδειχνε τον Αλέξη Τσίπρα χαμογελαστό σε θέατρο. Και αναρωτήθηκε, η βουλεύτρια της ΝΔ, πώς είναι δυνατό να χαμογελάει ο τέως πρωθυπουργός ενώ η χώρα θρηνεί τους δύο πιλότους ενώ ο Γιώργος Βαρεμένος, δίπλα της, κόντεψε να δει το χαρτί να πέφτει πάνω του πριν της το αρπάξει.

Σεξισμός! Αυτό σκέφτηκε η Αννα Καραμανλή, αυτό έβγαλε ως ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία. Σεξισμός επειδή σου τρίβουν το χαρτί μπροστά στη μούρη σου;

Μάλιστα… Όχι πως ο Βαρεμένος φέρθηκε καλύτερα, στην προκειμένη όμως η καραμέλα του σεξισμού κάπου παραμασουλήθηκε – τι λέτε κι εσείς; Δεν γίνεται κάθε, μα κάθε, φορά το αντιεπιχειρήμα να είναι ο σεξισμός; Και από ποια; Από την Αννα Καραμανλή, η οποία λαΐκισε περισσότερο κι από την τελευταία βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ενώ μέσω προεκλογικής περιόδου.

Μια καραμέλα που υποτιμά πλέον την αξία της ίδιας της γυναίκας στην κοινωνία, στην εργασία, στο επιχειρείν…

Και από ποια; Την Καραμανλή που την ίδια ημέρα που κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι χαμογελούσε έξω από θέατρο, ακριβώς την ίδια ημέρα ήταν σε «κοπή τη πίτα» στον Άλιμο, περιχαρής και χαμογελαστή.

Κοντολογίς, καλά τα είπε ο Κούτρας.  «Όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τηλεοπτικό αέρα, νεύρα, στιγμές, καταστάσεις, καλύτερα να μην βγαίνει στην τηλεόραση. Κάτσε σπίτι σου, πήγαινε κόψε πίτες. Χρειάζεται σοβαρότητα από όλους».

Ακριβώς: σκάστε. Μπορείτε.


Δημοσιεύτηκε στο Dailymedia στις 2/2/2023