Menu

Λαμία – Παναθηναϊκός. Μα… ποτέ; Ποτέ;

Λαμία – Παναθηναϊκός. Μα… ποτέ; Ποτέ;

Είναι δύο από τις τέσσερις ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν νίκη μετά από πέντε ματς. Κι αν για τη Λαμία δεν ξενίζει, για τους «πράσινους» είναι η χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία τους και παίζουν με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που τους έχει κάνει… ζημιές και ζημιές. Την προηγούμενη φορά που δεν νίκησε ο Παναθηναϊκός πέντε διαδοχικά παιχνίδια ήταν τους τελευταίους δύο μήνες του 2017, όταν και δεν είχε νίκη σε έξι αγώνες ενώ δεν νίκησε στις τελευταίες πέντε εξόδους του στην επαρχία.

Και φυσικά δεν έχει νίκη στη Λαμία τρεις φορές για τη Super League και δύο για το Κύπελλο (3-3-0 οι γηπεδούχοι), πλάκα πλάκα ο Παναθηναϊκός έχει φύγει με… χαμόγελο από τη Λαμία 1968, αλλά και τότε στην παράταση την είχε νικήσει, 2-1 για το Κύπελλο!

Στην επάνοδο του Μπάμπη του Τεννέ η Λαμία έφερε 0-0 με τον Παναιτωλικό, δεν έχει για σήμερα Χατζηστραβό, Βασιλακάκη, Βασιλόγιαννη, Νιάσε. Στην «πράσινη» αποστολή για πρώτη φορά ο Βιγιαφάνιες, απόντες οι Μπουζούκης, Χουανκάρ, Μαυρομάτης, Βέλεθ, Αγιούμπ, Αντόνιτο, Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης. Με 4-4-2 ο Λάζλο Μπόλονι, με Μακέντα, Καρλίτος μπροστά.


Δημοσιεύτηκε στο Foxbet.gr στις 31/10/2020