Menu

Τον Τσιάρτα δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του…

Τον Τσιάρτα δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του…

Ξεκάθαρη θέση κατά της υποψηφιότητας του Βασίλη Τσιάρτα με το ακροδεξιό κόμμα του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη πήρε, όχι όποια και όποια, αλλά η ίδια οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή. Τα τελευταία χρόνια ο Τσιάρτας έχει προβεί σε σωρεία ακραίων, ομοφοβικών και ρατσιστικών αναρτήσεων που το να κατέβει με Τζήμερο και Φαήλο δεν ξένισε κανέναν.

Αλλά κάθε επιλογή έχει και το κόστος της, έτσι δεν είναι; Η μητέρα του Τσιάρτα, καθώς και η αδελφή του, όχι μόνο δεν θα τον ψηφίσουν αλλά προχώρησαν σε δημόσια δήλωση τονίζοντας ότι δεν έχουν ουδεμία απολύτως σχέση «με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό» – ούτε το κόμμα δεν αναφέρουν, «Εθνική Δημιουργία» το λένε.

Ενόσω έπαιζε μπάλα ο Τσιάρτας έκαψε καρδιές με το μαγικό του πόδι, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, της Σεβίλλης αλλά και της Εθνικής. Έκτοτε όμως, έκαψε τα μυαλά μας με όσα λέει και υποστηρίζει. «Ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του», επισημαίνουν στη δήλωσή τους η μάνα και η αδερφή Τσιάρτα.

Χρόνια μετά λοιπόν, ο Βλάσσης Μπονάτσος δικαιώθηκε. Για μία ακόμη φορά.


Δημοσιεύτηκε στο nitro.gr στις 7/2/2023