Menu

Άρης – Παναθηναϊκός. Οι αριθμοί του μεγάλου αγώνα

Άρης – Παναθηναϊκός. Οι αριθμοί του μεγάλου αγώνα

Το σπουδαίο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό δεσπόζει στο πρόγραμμα.

Ο Άρης γύρισε σελίδα μετά το νέο… στραπάτσο, αυτή τη φορά μάλιστα από τον Ιωνικό (1-0), γνωρίζοντας την πέμπτη ήττα του στα τελευταία έξι. Κάπως έτσι γράφτηκε το τέλος και του Άλαν Πάρντιου, προχωρώντας και σε δεύτερη αλλαγή προπονητή. Με υπηρεσιακό τον Τόλη Τερζή θα πορευθεί ως το τέλος της σεζόν. Νέο απόκτημα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, φρέσκο πρόβλημα ο μέσος Ντουκουρέ, τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Γκαρθία αλλά εξέτισε ο μέσος Ετέμπο ενώ επιστρέφει κι ο πρώτος σκόρερ Πάλμα.

Για τον Παναθηναϊκό ήταν επιβεβλημένη η αντίδραση κόντρα στη Λαμία και την έβγαλε, κερδίζοντας δίκαια με 2-0. Στις καθυστερήσεις βέβαια έβαλε το δεύτερο γκολ κι ενώ από το 66′ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Έχασε όμως νωρίτερα σημαντικές ευκαιρίες. Κάπως έτσι βρέθηκε ξανά στην κορυφή, έστω με ματς παραπάνω από την ΑΕΚ ενώ περιθώρια γι’ άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Εξέτισε ο Κουρμπέλης, αμφίβολος ο Μάγκνουσον.

Στο 20-19-22 η συνολική τους παράδοση στη Θεσσαλονίκη, χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός στα τελευταία τρία (1-2-0, δεν σκόραρε καν ο ΠΑΟ) ενώ έξι τελευταία τους στη συμπρωτεύουσα ήταν no goal, όπως τα 13 από τα τελευταία 14 ανεξαρτήτως έδρας. Στα, δε, τελευταία τους 12 και στις δύο έδρες, η εκάστοτε γηπεδούχος νίκησε μόνο τέσσερις φορές.

Εννέα φορές έχει αντιμετωπίσει τον Αρη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με μοιρασμένο απολογισμό: 3-3-3. Μάλιστα και τα 9 αυτά παιχνίδια έληξαν με σκορ under 2,5.


Blog που δημοσιεύτηκε στη Fonbet.gr στις 10/2/2023