Menu

Ναι, είναι αλήθεια. Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει – βγήκε και το τρέιλερ

Ναι, είναι αλήθεια. Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει – βγήκε και το τρέιλερ

Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του αρχαιολόγου Ιντιάνα Τζόουνς για την πέμπτη ταινία με τίτλο «Indiana Jones and the Dial of Destiny», το τρέιλερ της οποίας κυκλοφόρησε. Μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι Μαντς Μίκελσεν και Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ, η σκηνοθεσία είναι του Τζέιμς Μάντγκολντ.

Το καστ συμπληρώνουν οι Αντόνιο Μπαντέρας και Σονέτ Ρενέ Γουίλσον. Υπεύθυνοι παραγωγής της ταινίας είναι οι Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τζορτζ Λούκας, με τον Τζον Γουίλιαμς – που έχει γράψει τη μουσική για όλα τα φιλμ «Ιντιάνα Τζόουνς» από το «Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού» του 1981 και μετά – να επιστρέφει στη σύνθεση του σάουντρακ.

«Οι ταινίες Ιντιάνα Τζόουνς έχουν στο επίκεντρό τους το μυστήριο και την περιπέτεια αλλά υπάρχει και το ανθρώπινο, συναισθηματικό στοιχείο», δήλωσε πρόσφατα ο Χάρισον Φορντ.

Το πέμπτο φιλμ θα είναι και το τελευταίο του Φορντ στο ρόλο του Τζόουνς καθώς ο βραβευμένος ηθοποιός είναι ήδη… 81 ετών.

Στη πέμπτη… εκδοχή του ο συνέχεια Ιντιάνα προσπαθεί να σταματήσει έναν κακό επιστήμονα με τη βοήθεια της βαφτισιμιάς του Ελένα Σο, την οποία υποδύεται η Γουόλερ Μπριτζ.

Ωστόσο, στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε σε flash back το Φορντ ως νεαρό Ίντι -καθώς δεκαετίες έχουν αφαιρεθεί από το πρόσωπό του με ψηφιακό λίφτινγκ- να επιδίδεται στις συνηθισμένες δραστηριότητές του, να τρέχει δηλαδή πίσω από κάποιο τρένο, ή να προσπαθεί να προλάβει με τη μηχανή του ένα αεροπλάνο.

Η νέα ταινία του franchise θα είναι γεμάτη δράση, περιπέτεια, χιούμορ και συναίσθημα. Μάλιστα, ο Φορντ αναφέρει πως πρόκειται να ολοκληρώσει την ιστορία του Ίντι με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι η πρώτη ταινία Ιντιάνα Τζόουνς χωρίς τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στο σκηνοθετικό τιμόνι. Ωστόσο ο σκηνοθέτης δίνει το «παρών» από τη καρέκλα του παραγωγού. Στη, δε, διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκεται ο «δικός μας» Φαίδων Παπαμιχαήλ.

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου.


Δημοσιεύτηκε στο Dailymedia στις 14/2/2023