Menu

Του δημιουργεί κόμπλεξ ενόψει play offs

Του δημιουργεί κόμπλεξ ενόψει play offs

0-0 τελικό στο Καραϊσκάκη. Απορίας άξιον με τις φάσεις που είχαν, ειδικά στο β’ ημίχρονο, πώς έμειναν στο μηδέν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Μετά το 60’ ο ΠΑΟ ελάχιστα υπήρχε στο γήπεδο, Μασούρας και Βρουσάι εξέθεσαν τον Μίτσελ, όπως και ο Σπόραρ τον Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πήγε για τον βαθμό και ό,τι του βγει, στάθηκε τυχερός διότι το γκολ του Βρουσάι ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, γενικώς η διαιτησία του Πινέιρο ήταν εξαιρετικής – ένας ακόμη ξένος ρέφερι που εκθέτει τους Έλληνες.

Παρά την απουσία του Χάμες ο Ολυμπιακός δεν επηρεάστηκε, χρειαζόταν όμως το απρόβλεπτο του παιχνιδιού του Κολομβιανού μπας και πάρει ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟ πήγε στην τακτική και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στις φάσεις που είχε, σαφώς λιγότερες όμως από τον αντίπαλό του.

Αν και το άξιζε απόψε, ο ΟΣΦΠ δεν νίκησε ούτε στο πέμπτο του φετινό ντέρμπι ενάντια στους Big-4, έξι μαζί με την 3άρα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και του δημιουργεί κόμπλεξ ενόψει play offs. Στα οποία έτσι θα δούμε τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να διακρίνω τρόπο βελτίωσης αυτού του παιχνιδιού.

Μαζί με την απώλεια του ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ επί δικαίω τρίβουν τα χέρια τους…

Stat attack

Με το 0-0 στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του ενάντια στον Ολυμπιακό, ήτοι να μένει αήττητος για έξι σερί ματς πρωταθλήματος: στο 2-4-0 τώρα, το είχε πράξει άλλες δύο φορές (1969-72 και 1988-90).

Ο, δε, Ολυμπιακός έχει υποστεί μόλις 4 ήττες στα τελευταία 17 ντέρμπι «αιωνίων», ανεξαρτήτως έδρας.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός δεν προηγήθηκε ούτε και στο έκτο φετινό του ντέρμπι ενάντια στο Big-4 και ο Ολυμπιακός δεν νίκησε σε πέμπτο, αντίστοιχο φετινό – και σε δύο αγωνιστικές παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, έπαιξαν για έκτη φορά στην 24η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος και καμία ομάδα δεν κέρδισε ως γηπεδούχος: βγήκαν 2 διπλά και 4, πλέον, ισοπαλίες.