Menu

Να πώς πέτυχε η Nova τη συμφωνία για την Bundesliga

Να πώς πέτυχε η Nova τη συμφωνία για την Bundesliga

Φούντωσε… για τα καλά η μάχη στη συνδρομητική τηλεόραση με αιχμή του δόρατος τις μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και τα ξένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Από τη μια η Cosmote TV εξασφάλισε για άλλα τρία χρόνια τη διοργάνωση – ναυαρχίδα παγκοσμίως, το Champions League, μαζί με το Europa League και το νεοσύστατο Confefence League.

Κι από την άλλη η Nova έκανε εντυπωσιακό ντεμαράζ εξασφαλίζοντας τόσο την Primera Division (ισπανικό πρωτάθλημα) όσο και την Bundesliga (γερμανικό πρωτάθλημα), την οποίο ανακοίνωσε και επίσημα χθες.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τους αγώνες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της γερμανικής Bundesliga , το ετήσιο παιχνίδι του γερμανικού Σούπερ Καπ, καθώς και τους αγώνες πλέι οφ ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες.

Η ίδια η συμφωνία για τη γερμανική λίγκα όμως αποκάλυψε και το πώς επιτεύχθηκε αυτή! Διότι η νέα, μητρική εταιρεία της Forthnet, η BC Partners, μέσω της United Group έχει δημιουργήσει μεγάλη «ομπρέλα» τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σ’ όλα τα Βαλκάνια, μπαίνει πολύ ανταγωνιστικά πλέον στα διεθνή εμπορικά συμβόλαια. Η United Group λοιπόν ήρθε σε συμφωνία με την Bundesliga International – θυγατρική της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας (DFL) – για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων από τη σεζόν 2021-22 έως και το 2024-25 σε Ελλάδα, Κύπρο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Β. Μακεδονία, Σερβία, Σλοβενία και Βουλγαρία!


Δημοσιεύτηκε στο Digitaltvinfo.gr στις 17/12/2020