Menu

Τελικοί Κυπέλλων. Ποιοι μεταδίδονται και από ποιο κανάλι

Τελικοί Κυπέλλων. Ποιοι μεταδίδονται και από ποιο κανάλι

Ανά βδομάδα επικρατεί… αναβρασμός αναφορικά αποκτήσεις τηλεοπτικών δικαιωμάτων, φερ’ ειπείν τα τελευταία 24ωρα η Nova απέκτησε τα Κύπελλα Ολλανδίας και Γαλλίας ενώ είχε προηγηθεί το deal της Cosmote TV για τα Κύπελλα Ισπανίας και Αγγλίας.

Ας κάνουμε λοιπόν μια… σούμα, για να μην μπερδεύεστε κι εσείς. Κλισέ, πάρτε μολύβι και σημειώστε που λέγαμε, βασικά τυπώστε ή bookmarked it.

Απαντες, φυσικά, σε άδεια γήπεδα, ελέω κορωνοϊού.

 Κύπελλο Ελλάδος, Cosmote TV. Ενδέχεται να βγει άκρως εμπορικός τελικός και φέτος (όχι πάλι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ όμως, δεν αντέχεται…). Αναμένεται και η ημερομηνία…

Κύπελλο Αγγλίας, Cosmote TV. Στις 15 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ» ο τελικός, στις 20-21/3 τα προημιτελικά με Εβερτον – Μάντσεστερ Σίτι, Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον, Τσέλσι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κύπελλο Ισπανίας, Cosmote TV. Στις 17 Απριλίου ο τελικός, στη Σεβίλλη με Μπαρτσελόνα ενάντια σε Μπιλμπάο ή Λεβάντε (απόψε η ρεβάνς).

Κύπελλο Ισπανίας, τελικός 2020, Open. Ναι, ο περσινός τελικός Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν διεξήχθη ποτέ, καθότι ντέρμπι της χώρας των Βάσκων, αφέθηκε για φέτος και ορίστηκε για τις 3 Απριλίου στη Σεβίλλη. Τα δικαιώματα πέρυσι τα είχε το Open, εξ ου και θα δείξει τον περσινό τελικό του Copa del Rey (και, μερικές ημέρες μετά, η Cosmote TV θα δείξει τον φετινό!).

Κύπελλο Ιταλίας, Cosmote TV. Αταλάντα – Γιουβέντους ο τελικός στις 19 Μαΐου, λογικά στη Ρώμη.

Κύπελλο Γερμανίας, Nova. Στα ημιτελικά πέρασαν Ντόρτμουντ, Χόλσταϊν Κίελ, Λειψία και εκκρεμεί το Ρέγκενσμπουργκ – Βέρντερ, ο τελικός διεξάγεται στις 13 Μαΐου στο Βερολίνο.

Κύπελλο Γαλλίας, Nova. Νωρίς ακόμη στον θεσμό, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο η φάση των «32», ο τελικός ορίστηκε για τις 19 Μαΐου, λογικά στο Παρίσι.

Κύπελλο Βελγίου, Nova. Ο τελικός διεξάγεται 24 ή 25 Απριλίου, αυτές τις μέρες λαμβάνουν χώρα τα προημιτελικά.

Κύπελλο Ολλανδίας, Nova. Στις 18 Απριλίου ο τελικός, στο Ρότερνταμ, ανάμεσα σε Αγιαξ και Φιτέσε.

Κύπελλο Τουρκίας, Nova. Λογικά στις 5 Μαΐου ο τελικός, στα ημιτελικά (17-18/3) παίζουν Αντάλιασπορ – Αλάνιασπορ και Μπεσίκτας – Μπασάκσεχιρ.

Υπάρχει φυσικά και το αγγλικό Λιγκ Καπ, το Carabao Cup, ο τελικός διεξάγεται στις 25/4 στο «Γουέμπλεϊ» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ και μεταδίδεται από τη Nova.


Δημοσιεύτηκε στο Dailymedia στις 4/3/2021