Menu

Το «τηλεοπτικό» κίνητρο του ΠΑΟΚ στα play offs

Το «τηλεοπτικό» κίνητρο του ΠΑΟΚ στα play offs

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα έξτρα κίνητρο για να βρει τα πατήματα ενόψει των play offs και του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό είναι το μπόνους επίτευξης στόχων μέσω την τηλεοπτικών!

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί να ορθοποδήσει και μπροστά της έχει ένα οικονομικό κίνητρο που μπορεί να την αφυπνίσει: με την κατάκτηση της δεύτερης ή της τρίτης θέσεως στη Σούπερ Λίγκα, ο «Δικέφαλος» θα εισπράξει έξτρα ένα εκατομμύριο ευρώ από το συνδρομητικό κανάλι (Nova). Και εφόσον κερδίσει και το Κύπελλο, θα πάρει επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ. Δηλαδή με δεύτερη ή τρίτη θέση και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του, επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τα ποσά που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ είναι τα μεγαλύτερα που θα εισπράξει για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

Το εγγυημένο κατώτερο ποσό, που θα πάρει ο ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2020-21 είναι επτά εκατομμύρια ευρώ και σ΄ αυτά θα προστεθεί άλλο ένα εκατομμύριο, αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει 2ος ή 3ος στο πρωτάθλημα. Σ΄ αυτή την περίπτωση, τα 8 εκατομμύρια ευρώ είναι εγγυημένα.

Στο συμβόλαιο, όμως, υπάρχουν κι άλλα μπόνους. Υπάρχουν μπόνους για κατάκτηση πρωταθλήματος, ακόμη και αν καταφέρει και τελειώσει τη σεζόν χωρίς ήττα (αυτοί οι δύο στόχοι έχουν απομακρυνθεί), ενώ υπάρχει μπόνους και για κατάκτηση του Κυπέλλου.


Δημοσιεύτηκε στο Digitaltvinfo.gr στις 16/3/2021