Menu

Είναι να γελάει κανείς με τη νέα… ΚΕΕΛΠΝΟ

Είναι να γελάει κανείς με τη νέα… ΚΕΕΛΠΝΟ

Πανδημία, σημαίνει, ανάγκη ενημέρωσης του πολίτη. Ενημέρωση σημαίνει καμπάνια με χρήματα από τον κρατικό κορβανά σε μια ιστορία που, ως έχουμε αναφέρει ξανά, μελλοντικά θα μνημονεύεται ως νέα υπόθεση… ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ρωτήθηκε τις προάλλες στη Βουλή, ξανά από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για το πού πήγαν, πώς μοιράστηκαν (και με τι κριτήρια) τα 20 εκατ. ευρώ της καμπάνιας για τα «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς». Δεν απάντησε, εκ νέου, ανέφερε όμως ότι χρήματα πήραν και οι εφημερίδες που πρόκεινται στην Αριστερά όπως η «Αυγή» ο «Ριζοσπάστης» κλπ., ήτοι ότι δόθηκαν χρήματα και σε ΜΜΕ που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση. ΟΚ, μάλιστα. Πόσα πήραν, ποιοι τα πήραν; Καμία απάντηση.

Και μέσα σε όλα αυτά, αποκαλύψεις για τις οποίες είναι να γελάει κανείς, που έλεγε ο αείμνηστος ο Φίλιππος Συρίγος.

Το e-tetradio.gr ανέδειξε το παγκοσμίως άγνωστο σάιτ protieidisinews, με μόλις δύο αναρτήσεις από τις 11 Μαΐου αλλά με μπάνερ «Μένουμε σπίτι». Και σύμφωνα με τις μετρήσεις το έχουν επισκεφθεί, συνολικά, 11 άτομα ενώ φέρεται να ανήκει στον Μένιο Φουρθιώτη.  Το thefaq.gr ανέφερε για το diavouleusi.gr, που έχει λάβει διαφήμιση αλλά έχει… κλείσει από τις 4 Δεκεμβρίου 2019.

Απορείτε; Κακώς.