Menu

Ρεάλ – Τσέλσι και Παρί – Σίτι

Ρεάλ – Τσέλσι και Παρί – Σίτι

? Ρεάλ – Τσέλσι και Παρί – Σίτι στα ημιτελικά, το #Cashico συνιστά ζευγάρι ομάδων που ουδέποτε έχουν κατακτήσει το τρόπαιο και όπου ο Γκουαρδιόλα καλείται να πάρει… ρεβάνς για τον αποκλεισμό (από την Τότεναμ του -νυν της Παρί- Ποκετίνο το 2019).

? Με την πρόκριση της Σίτι επί της Ντόρτμουντ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα… ισοφαρίζει τον Ζοσέ Μουρίνιο με 8 ημιτελικούς στο Champions League.

? Ο Φιλ Φόντεν έγινε μόλις ο δεύτερος U21 ηλικιακά παίκτης που σκοράρει και στα δύο ματς προημιτελικών, μετά τον Κιλιάν Εμπαμπέ το 2016-17 (με τη Μονακό κόντρα στην Ντόρτμουντ).

?? Με την πρόκριση της Ρεάλ επί της Λίβερπουλ ο Ζινεντίν Ζιντάν έγινε ο Γάλλος με τους περισσότερους ημιτελικούς, μετά τον Αρσέν Βενγκέρ (4 έναντι 3).

? Η Ρεάλ έφτασε τους 30 ημιτελικούς έναντι 20 της Μπάγερν, 16 της Μπαρτσελόνα και από 12 των Μίλαν, Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

❌ Επί ημερών Κλοπ η Λίβερπουλ αποκλείστηκε μόλις για δεύτερη φορά σε νοκ άουτ φάση, η πρώτη ήταν πέρυσι από την Ατλέτικο.

⏳ Ο Τζέιμς Μίλνερ σε ηλικία 35 ετών και 100 ημερών έγινε ο γηραιότερος που ξεκινά για τη Λίβερπουλ σε ευρωπαϊκό ματς μετά τον Ιαν Κάλαχαν τον Μάρτιο του 1978 κόντρα στην Γκλάντμπαχ (ήταν 35 ετών και 353 ημερών, στο 857ο και τελευταίο του παιχνίδι μάλιστα με τους «reds»!

? Ρεάλ – Τσέλσι και Παρί – Σίτι στα ημιτελικά, το #Cashico συνιστά ζευγάρι ομάδων που ουδέποτε έχουν κατακτήσει το…

Posted by nbozionelos.gr on Wednesday, April 14, 2021