Menu

Αλισον Κάρτερ, τρεις φορές νικητής της ζωής

Αλισον Κάρτερ, τρεις φορές νικητής της ζωής

Η δράση στο Σέφιλντ και στο Παγκόσμιο του σνούκερ συνεχίζεται, με πολύωρα παιχνίδια που ως επί το πλείστον δεν ολοκληρώνονται την ίδια ημέρα.

Ο γύρος των «32» διεξάγεται σε best of 19 frames, ήτοι όποιος φτάσει στα 10 – οι μεταδόσεις από τα κανάλια Eurosport.

Και, θέλοντας και μη βλέπεις τον Αλισον Κάρτερ με τρομερή συμπάθεια. Το 2003 διεγνώσθη με τη νόσο του Κρον και έκτοτε μάχεται με αυτή κάθε μέρα. Δέκα χρόνια μετά, το καλοκαίρι του 2013 ο Αγγλος παίκτης διεγνώσθη με καρκίνο στα γεννητικά όργανα, έκανε χημειοθεραπεία αλλά τον Μάιο του 2014 εντοπίστηκε καρκίνος και στον πνεύμονά του. Εκανε εκ νέου θεραπείες και επέμβαση και λίγους μήνες μετά και συνεχίζει να παίζει σνούκερ. Του βγάζεις το καπέλο, ή όχι; Απλά respect.

Το μεγαλύτερο ταμείο στο στοίχημα είναι φυσικά αυτό της ζωής και ο Κάρτερ έκανε διπλό ημίχρονο, άσο τελικό με διαφορά τριών γκολ….

Σήμερα ο 41χρονος Κάρτερ, Νο. 23 στο world ranking αντιμετωπίζει τον 29χρονο συμπατριώτη του Τζακ Λισάουσκι (Νο. 14) με τον οποίο έπαιξαν ξανά σε Παγκόσμιο το 2019, ξανά στους «32» και ο Κάρτερ είχε επιβληθεί με 10-6 έχοντας διαρκές προβάδισμα στο σκορ (σε κάποια φάση ήταν στο 8-4). Δεν είναι και τόσο ανταγωνιστικός όμως πλέον ενώ ο Λισάουσκι έχει εδραιωθεί στο top-16 δίχως να κατακτά κάποιον τίτλο στα κατά τόπους τουρνουά (μετρά έξι συνολικά έξι χαμένους τελικούς).


Δημοσιεύτηκε στο Footballbet.gr στις 19/4/2021