Menu

Πότε ξεκινά η εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Euro 2020

Πότε ξεκινά η εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Euro 2020

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 επαναφέρει την εκπομπή «O δρόμος προς το Εuro». Από τo Σάββατο 24 Απριλίου και την Κυριακή 25 Απριλίου 2021, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 13.45, θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στον παλμό του επετειακού Euro 2020, που για πρώτη φορά θα μεταδοθεί αποκλειστικά από ένα ιδιωτικό κανάλι, τον ΑΝΤ1.

Μετά την αναβολή για έναν χρόνο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το Euro 2020 θα καλυφθεί από τον ΑΝΤ1 με πλούσιες συνεντεύξεις και μεγάλα αφιερώματα στα αστέρια της διοργάνωσης και στις 24 ομάδες.

Και σε απόλυτη επιβεβαίωση των αποκλειστικών ρεπορτάζ μας (για τη συνεργασία με τη Νova) θα την παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιώρης και ο Αντώνης Καρπετόπουλος φιλοξενώντας προσωπικότητες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το κορυφαίο ραντεβού του καλοκαιριού, που θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου από τη Ρώμη και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό στο Λονδίνο.

Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης και στη και στη συντακτική ομάδα οι Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής από τον ΑΝΤ1 και οι Νίκος Τζουάννης, Αποστόλης Λάμπος από τη Nova.


Δημοσιεύτηκε στο Dailymedia στις 19/4/2021