Menu

Τον αποτελείωσαν Κόκκαλης και Τύπος

Τον αποτελείωσαν Κόκκαλης και Τύπος

Ποιος έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά, μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό; Όχι βέβαια ο Εβαλντ Λίνεν που, όπως ο Κετσπάγια, ο Κάτανετς και ένα κάρο άλλο προπονητές δεν ήξερα πού δούλευαν, μέχρι να απολυθούν (!) και, νομοτελειακά, χρησιμοποιήθηκαν μετά ως δικαιολογίες.

Ούτε οι παίκτες. Μην τρελαθούμε τώρα… Οι μεταγραφικές κινήσεις φέτος μου θυμίζουν νεανικά χρόνια: ξενύχτι μπροστά στο PC με Championship Manager, αναλαμβάνουμε την Καρλάιλ και αγοράζουμε ό,τι ελεύθερο βρούμε, συν μια μεταγραφή καλή. Εννέα στις δέκα φορές η Καρλάιλ υποβιβάζεται.

Ούτε ο Μαρινάκης. Διότι ο Μαρινάκης δεν είχε αναλάβει όταν τελείωσε η περσινή, μαρτυρική σεζόν. Ηταν ο Κόκκαλης ακόμη, ο οποίος επί ένα μήνα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς μεταγραφές και οι Μαρινάκης και Λίνεν κλήθηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα να παρουσιάσουν μια ομάδα έτοιμη να παίξει σε προκριματικά!

Ο Κόκκαλης επί ένα μήνα ξύνεται, σκέφτεται την υστεροφημία του κλπ. και όταν παραδίδει πνεύμα και ομάδα μαζί, όχι μόνο έχει την αποτελειώσει (την υστεροφημία του), έχει αποτελειώσει και τον Ολυμπιακό!

Το τελικό χτύπημα το δίνει ο φίλα προσκείμενος Τύπος και τα ΜΜΕ. Χθες ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από μια ανύπαρκτη ομάδα και, αντί κριτικής (όχι της εύκολης, ήτοι Λίνεν), τι διαβάζουμε; Ότι θα πάρει τον Μπαπτίστα, αφού αναλάβει ο Βαλβέρδε (!).

Καμία ανάληψη ευθυνών, κανένα πλάνο, καμία ιδέα. Είναι ακόμη Αύγουστος βέβαια, διορθώνονται κάποια πράγματα. Αλλά όχι όλα.


Δημοσιεύτηκε στη στήλη «Koubanezos» του Sportnet.gr στις 6/8/2010