Menu

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ. Όταν ο Στιβ Μπρους ήταν παίκτης του Σερ Αλεξ…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ. Όταν ο Στιβ Μπρους ήταν παίκτης του Σερ Αλεξ…

48-21-8 η συνολική παράδοση για Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ στο Μάντσεστερ, μόλις δύο διπλά από το 1972, το τελευταίο τον Δεκέμβρη του ’13, 1-0 με τέρμα του Καμπάιγ με τεχνικό, τότε, τον Αλαν Πάρντιου και τη Νιούκαστλ να έχει άλλους τέσσερις Γάλλους στην ενδεκάδα (Ντεμπουσί, Σισοκό, Ρεμίν και Γκουφράν) ενάντια στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, τότε. Γενικώς η Νιούκαστλ τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει τη Γιουνάιτεντ, 2-2-3 στα τελευταία επτά ανεξαρτήτως έδρας.

Και η Γιουνάιτεντ, ας μη στρουθοκαμηλίζουμε, δεν βλέπεται τελευταία, εδώ… ανέστησε τη Γουότφορντ έχοντας ελάχιστες φάσεις που στάθηκε απειλητική ενάντια σε μια κακή μεν, παθιασμένη δε, ομάδα. Ακόμη και ότι στο «Ολντ Τράφορντ» έχει να ηττηθεί, για το πρωτάθλημα, από τον Αύγουστο και την Πάλας (1-2 τότε, έκτοτε 3-4-0) δείχνει… too much.

Απέναντί της η Νιούκαστλ του Στιβ Μπρους, ο οποίος έκανε τεράστια καριέρα με τη φανέλα της ManUtd (1986-96, 309 συμμετοχές και 36 γκολ) υπό τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον και ενάντια στη Γιουνάιτεντ έχει 1-4-17 στην προπονητική του καριέρα, η νίκη ήταν το 1-0 του Οκτωβρίου στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ». Και μια Νιούκαστλ που είδε τον ξεχασμένο Αλμιρόν να σκοράρει για πρώτη φορά, στο 1-0 επί της Πάλας και σε ματς όπου έβγαλε αποφασιστικότητα. Αμφίβολοι ο μπακ Βίλεμς και ο στόπερ Ντάμετ, πάγιες οι άλλες απουσίες της.


Δημοσιεύτηκε στο Foxbet.gr στις 26/12/2019