Menu

Γουότφορντ – Εβερτον. Από τότε που έπαιζαν Κέιχιλ και… Αρτέτα

Γουότφορντ - Εβερτον. Από τότε που έπαιζαν Κέιχιλ και… Αρτέτα

Γουότφορντ και Εβερτον δεν είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, οι «χόρνετς» είχαν αποκλειστεί μια εβδομάδα πριν από την Τράνμιρ και οι «τόφις» πριν καιρό. Η Εβερτον έρχεται όμως από την… ψυχρολουσία της βέβαιης νίκης με τη Νιούκαστλ, με αβάτζο δύο γκολ ως το 53’, δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις (2-2), θέλει δουλειά και ο Κάρλο Αντσελότι το γνωρίζει, η αλλαγή στην ψυχολογία πάντως είναι εμφανής.

Αντιθέτως, λείπει από τη Γουότφορντ, φάνηκε και στην ήττα από τη Βίλα με 2-1, που την κράτησε κάτω από τη γραμμή. Γυρίζουν οι Γουέλμπεκ και Χιουζ στη γηπεδούχο, επανέρχονται στους λιμανίσιους ο μέσος Σίγκουρντσον, ο σταρ Ρισάρλισον και ο φορ Ιγουόμπι.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2007 το τελευταίο διπλό της Εβερτον στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ», 3-0 τότε με Μανού Φερνάντες, Οσμαν και αυτογκόλ του Τζόνσον, με Ντέιβιντ Μόγες  στον πάγκο, σταρ τον Τιμ Κέιχιλ και δίπλα του τον νυν τεχνικό της Αρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα. Εκτοτε, 3-1-0, στη φετινή σεζόν η Εβερτον τη νίκησε δις στο «Γκούντισον Παρκ»: 1-0 τον Αύγουστο στο πρωτάθλημα και 2-0 τον Οκτώβριο στο Λιγκ Καπ.