Menu

Λαμία – ΑΕΛ. Για… σεφτέ στο 2020

Λαμία – ΑΕΛ. Για… σεφτέ στο 2020

Λαμία εναντίον Λάρισας στο «Αθανάσιος Διάκος». Και οι Φθοιωτοί έκαναν… rotation, λιγότερης έκτασης βέβαια από ό,τι ο Ολυμπιακός (Δημούτσος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καραμάνος και Ρόμανιτς πήραν… ανάσες), στο 0-0 του Κυπέλλου της Τρίτης, η ρεβάνς διεξάγεται μεσοβδόμαδα. Χωρίς νίκη επί πέντε σερί αγωνιστικές η ομάδα του Ακη Μάντζιου δεν έχει σκοράρει άνω του ενός γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις! Εξέτισε ο Μπεχαράνο, εκτός οι Πλιάτσικας, Μπάχανακ, Τσούκαλος.

Η ΑΕΛ πήρε 0-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο παίζοντας… κατενάτσιο, αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε. Εχει μόνο μια νίκη στα τελευταία δέκα ματς (1-4-5), ήτοι από… πέρυσι, ωστόσο βάσει βαθμολογίας έχει ελπίδες για εξάδα και play offs αν… φορτσάρει στο τέλος. Εξέτισε ο Καρανίκας, τιμωρημένοι Μόρας και Μιλοσάβλιεβιτς , εκτός και οι Μπούστος, Μασούρας, Ασούμπρε, ντεμπούτο θα κάνει ο Ρουμάνος εξτρέμ Τόρζε που είναι 30 και αν πιάσει, θα κάνει τη διαφορά.

12-2-11 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας, 8-0-4 με γηπεδούχο τη Λαμία (το 1977 στη Β’ Εθνική και το 2018 τα τελευταία διπλά), στο 1-0-4 η αντίστοιχη για Ακη Μάντζιο και Μιχάλη Γρηγορίου.