Menu

Ιντερ – Μίλαν. Από τότε που είχε… ξανά τον Ζλάταν

Ιντερ – Μίλαν. Από τότε που είχε… ξανά τον Ζλάταν

«Derby della Madonnina» στο Μιλάνο, Ιντερ εναντίον Μίλαν στην κοινή τους έδρα, 55.000 εισιτήρια πήραν οι «νερατζούρι» και 20.000 η Μίλαν, με τον Στέφανο Πιόλι να έχει περάσει για 2016-17 από τον πάγκο της Ιντερ και πλέον είναι στη Μίλαν.

Μια Μίλαν που έμεινε στο 1-1 με τη Βερόνα παίζοντας χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς, κακή απόδοση, απουσία εμπνεύσεων στο γήπεδο, δίκαιη ισοπαλία και όχι γκέλα, η Βερόνα είδαμε τι έκανε χθες στη Γιουβέντους… Η οποία απώλεια της Γιούβε δίνει την ευκαιρία στην Ιντερ, με νίκη απόψε, να την… πιάσει στην κορυφή! Εκ νέου τιμωρημένος ο Λαουτάρο για την Ιντερ, τιμωρημένος και ο στόπερ Μπαστόνι, παραμένει εκτός ο Γκαλιαρντίνι και αμφίβολος ο κίπερ Χαντάνοβιτς. Στη Μίλαν το θετικό είναι ότι ο Ζλάταν παίζει καίτοι έρχεται από τραυματισμό, σφίγγει τα δόντια ελέω του ντέρμπι.

Στο 75-65-68 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, χωρίς νίκη η Μίλαν από τον Ιανουάριο του 2016 (έκτοτε 4-3-0 η Ιντερ σε όλα), μόνο ένα διπλό στα τελευταία 14 με τυπικά φιλοξενούμενη τη Μίλαν (1-0 τον Νοέμβριο του 2010 με γκολ του… Ιμπραΐμοβιτς, στο 5’ με πέναλτι). Ο οποίος «Ιμπρα» φόρεσε φυσικά τη φανέλα και της Ιντερ (το 2004-08).