Menu

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην «AEL FC Arena»

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην «AEL FC Arena»

Σε απόσταση βολής πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό θέλει να μείνει ο ΠΑΟΚ (και εξαιρουμένων… ΕΕΑ, Ξάνθης κλπ.) και δοκιμάζεται σήμερα στη Λάρισα με την ΑΕΛ, η οποία δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά. Ενας ΠΑΟΚ που πήρε ψυχολογία, εκτός από την πρόκριση, στα δύο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Στο 12-17-32 συνολικά η παράδοσή τους, επιμέρους είναι 10-11-9 στη Λάρισα. Η τελευταία νίκη της ΑΕΛ επί του ΠΑΟΚ ήρθε τον Μάρτιο του 2010 στο «Αλκαζάρ» με 2-1 και με γκολ από Κουζέν και Πούρι, με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενώ μόνο ο Βιεϊρίνια έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ από εκείνο το παιχνίδι, που είχε μάλιστα προπονητή τον Φερνάντο Σάντος.

Η εν λόγω είναι και η μοναδική νίκη της ΑΕΛ στα τελευταία 16 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και δεν έχει νικήσει ποτέ τον ΠΑΟΚ στην «AEL FC Arena». Συνάμα είναι αποδεκατισμένη: λείπουν οι τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μπούστος, Μπέρτος, οι δανεικοί, από τον ΠΑΟΚ, Κάτσε, Ουάρντα και ο τραυματίας Μασούρας!

Ο δε πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ουραγό Πανιώνιο, παραμένοντας αήττητος επί 33 σερί αγωνιστικές ενώ στο Καραϊσκάκη έχει 19 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 20, ήτοι τη φετινή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Η δε νίκη του Πανιωνίου πριν από δυόμισι χρόνια στο Καραϊσκάκη είναι η μοναδική του στα τελευταία 39 μεταξύ τους για όλες τις διοργανώσεις, όπου υπάρχουν και έξι ισοπαλίες. Τότε μάλιστα με γκολ του Γιώργου Μασούρα από το 1ο λεπτό, που τώρα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.