Menu

Η Νταϊάνα μετά τον θάνατο…

Η Νταϊάνα μετά τον θάνατο…

«Είχε ένα σημάδι στα δεξιά του προσώπου της και τα μαλλιά της ήταν λίγο ατημέλητα. Κόσμος μπαινόβγαινε σε ένα δωμάτιο που την είχαν βάλει. Μα γιατί δεν ήταν στο νεκροτομείο; Εντολή παλατιού, είπαν.

Κοίταξα έξω από τα παράθυρα και μπορούσα να δω ανθρώπους σκαρφαλωμένους σε κοντινές στέγες. Προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες και δεν υπήρχαν κουρτίνες στα παράθυρα.

Από φόβο ότι η τραγωδία θα μπορούσε να έχει ακόμα χειρότερη εξέλιξη, ζήτησα αμέσως κουβέρτες και τις τοποθετήσαμε στα παράθυρα. Αλλά ήταν μια πολύ ζεστή μέρα. Και ζέστανε περισσότερο… Έφεραν τις μονάδες κλιματισμού και όταν γύρισα να δω προς στιγμήν πίστεψα ότι ήταν ακόμα ζωντανή, καθώς τα μαλλιά της και τα βλέφαρά της κινήθηκαν από τον αέρα…

Μετά κάποιοι αποφάσισαν να την ταριχεύσουν. Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ ισχυρίστηκε ότι η ταρίχευση έγινε τόσο ξαφνικά για να κρύψει το γεγονός ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος από τον γιο του. Δεν ξέρω, μπορεί και να ήταν».

? Colin Tebbutt, μέλος του βασιλικού προσωπικού της Βρετανίας, όταν θυμόταν τις ώρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, σαν σήμερα το 1997, στο Παρίσι…