Menu

Σχόλιο στην ΕΡΑ Σπορ. Στοίχημα – Μύθοι και πραγματικότητες

Σχόλιο στην ΕΡΑ Σπορ. Στοίχημα – Μύθοι και πραγματικότητες

Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 11 Ιουνίου ως τις 11 Ιουλίου, τα βλέμματα των φιλάθλων θα είναι στραμμένα σε μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου, εκεί όπου θα διεξαχθεί η κορυφαία διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου. Το EURO ξεκινά και οι απανταχού παίκτες του στοιχήματος ετοιμάζονται για τις μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές.

Η ΕΡΑ Σπορ 101,8 μέσα από την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» με τον Τάσο Επιτρόπου, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, επιχείρησε να προσεγγίσει την κοινωνική διάσταση του φαινομένου και να καταγράψει «μύθους και πραγματικότητες» για το στοίχημα. Πικρές αλήθειες που επιβάλλεται να γνωρίζουμε. Η βαριά βιομηχανία των bookmakers παγκοσμίως. Η διαδρομή του στοιχηματισμού και η γιγάντωσή του μέσα στον χρόνο. Από το ΠΡΟΠΟ του 1959, στο Στοίχημα του 21ου αιώνα.

Καλεσμένος στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «100 δρόμοι για την επιτυχία», Αργύρης Παγαρτάνης, ενώ μίλησαν στην εκπομπή οι δημοσιογράφοι Αγγελος Μενδρινός, Γιάννης Μηνδρινός, Νίκος Μποζιονέλος και Γιάννης Ράνιος.