Menu

Η Fonbet τώρα και στην Ελλάδα

Η Fonbet τώρα και στην Ελλάδα

Με σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, η Fonbet αποτελεί παγκοσμίως μια ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του στοιχηματισμού. Κι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο, στον χώρο των τυχερών παιγνίων, δεν θα μπορούσε να λείψει από τη χώρα μας.

Ούσα χρονικά μία από τις πρώτες εταιρείες που έλαβαν άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων, υπό τον νέο ρυθμιστικό νόμο, και καταθέτοντας έναν πληρέστατο φάκελο στην ΕΕΕΠ, η Fonbet επικύρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την είσοδό της στο ελληνικό, επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Μέσω της πλατφόρμας της, Fonbet.gr, δίνει εξ ορισμού το στίγμα της.

Το κορυφαίο αθλητικό στοίχημα, τα virtual games, οι αμέτρητες επιλογές για τους παίκτες, τα ειδικά στοιχήματα, η πλούσια γκάμα και το εντυπωσιακό live betting συνθέτουν τον a priori ηγετικό ρόλο της. Από τον οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει και το live casino για ατελείωτη διασκέδαση.

Και με τα apps της Fonbet για συσκευές iOS και Android, η στοιχηματική εμπειρία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική, απλά με ένα κλικ, σε μια εφαρμογή με άψογη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση.

Η Fonbet.gr αποτελεί ένα παγκόσμιο brand name στο χώρο του στοιχήματος και η είσοδός της στην ελληνική αγορά, υπό την εταιρεία Plumo Ltd, προκάλεσε αίσθηση. Οι ασυναγώνιστα μεγάλες αποδόσεις, η εύκολη πλοήγηση σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, η τεράστια γκάμα προσφερόμενων στοιχημάτων, το γρήγορο cash out, το ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον για τον πελάτη και η άμεση εξυπηρέτηση, επιβεβαιώνουν το ισχυρό brand name της.