Menu

Η Τότεναμ και ο Ρονάλντο…

Η Τότεναμ και ο Ρονάλντο…

Ο̲κ̲τ̲ώ̲β̲ρ̲ι̲ο̲ς̲,̲ 2̲0̲0̲5̲.̲ Ο Τζερμέιν Τζένας ισοφαρίζει στο 72ο λεπτό για την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» και η ομάδα του Μάρτιν Γιολ αποχωρεί με βαθμό (1-1) από το Μάντσεστερ ενάντια στη Γιουνάιτεντ, η οποία είχε προηγηθεί στο 7’ με τον Μικαέλ Σιλβέστρ. Το πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν κατέληξε στην Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μπει ως αλλαγή στο 75’. Επισήμως ερχόταν από τραυματισμό, ανεπίσημα και σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ο Αλεξ Φέργκιουσον του έκανε… καψώνια για να ανακτήσει τη φόρμα του.

Μ̲ά̲ρ̲τ̲ι̲ο̲ς̲,̲ 2̲0̲2̲2̲. Η Γιουνάιτεντ συνετρίβη με 4-1 από τη συντοπίτισσα Σίτι, ματς απ’ όπου έλειψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Επισήμως τραυματίας, ανεπίσημα σε κόντρα με τον προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ. Η ζωή κύκλους κάνει…

Ειρήσθω εν παρόδω ο Πορτογάλος είχε «συμμετοχή» σε 7 γκολ στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τότεναμ (4 τέρματα, 3 ασίστ).

Σήμερα η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την ανεβασμένη Τότεναμ και, συμπτωματικά, η̲ τ̲ε̲λ̲ε̲υ̲τ̲α̲ί̲α̲ μ̲ε̲τ̲α̲ξ̲ύ̲ τ̲ο̲υ̲ς̲ ι̲σ̲ο̲π̲α̲λ̲ί̲α̲ στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν εκείνο το 1-1: έκτοτε 14-0-4 ανεξαρτήτως διοργάνωσης.