Menu

Το σερί της Γιούβε, το κίνητρο του Εμερι

Το σερί της Γιούβε, το κίνητρο του Εμερι

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έγινε ο παίκτης που σημείωσε το γρηγορότερο γκολ της Γιουβέντους στην ιστορία της στο Champions League, μόλις στο 32ο… δευτερόλεπτο του πρώτου αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, οι Λεβαντίνοι ισοφάρισαν στο 66′ με τον Παρέχο και τα πάντα, για τα προημιτελικά, είναι ανοιχτά μετά το 1-1.

Στα θετικά για τους «μπιανκονέρι» δεν είναι μόνο ότι, πλέον, στη γείτονα η πληρότητα των γηπέδων αυξήθηκε στο 75%, μα και το σερί της ομάδας του Μαξ Αλέγκρι που από… ξεγραμμένη, πλέον δύναται να ανακτήσει τα πρωτεία της Serie A. Το -18 από την κορυφή έγινε -7 κι ενώ απομένουν εννέα αγωνιστικές: τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί

Στο 10-5-0 το σερί της Γιούβε στα τελευταία 15 της στο πρωτάθλημα και ως πάντα έχει και ευρωπαϊκές βλέψεις. Σε κάθε ισοπαλία το ματς θα πάει σε παράταση και η ομάδα του Αλέγκρι δεν έχει φέρει, στο Champions League, ισοπαλία στο Τορίνο από το 2-2 με την Τότεναμ τον Φεβρουάριο του 2018: έκτοτε 13-0-4 και έξι σερί εντός έδρας νίκες. Στα συν επίσης ότι επιστρέφουν ο στόπερ Κιελίνι, ο εξτρέμ Μπερναρντέσκι και ο επιθετικός Ντιμπάλα ενώ παραμένουν νοκ άουτ στόπερ Μπονούτσι, οι χαφ Ζακάρια, ΜακΚένι, ο εξτρέμ Κιέζα και ο επιθετικός Κάιο.

Η κάτοχος του Europa League, Βιγιαρεάλ, μπήκε στο ζευγάρι ούτως ή άλλως με την… την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Και… έχει να λέει ότι σε αντίστοιχο (δίχως αύριο) παιχνίδι τον Δεκέμβριο, ταξίδεψε ξανά επί ιταλικού εδάφους και νίκησε την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για να μπει στα νοκ άουτ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετρώντας πέντε νίκες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές της Primera Division, ένα σερί που τη διατηρεί στη μάχη για την Ευρώπη.

Στα μείον ότι η Βιγιαρεάλ δέχθηκε γκολ και στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση, ήτοι από το 0-0 με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ο, δε, Ουνάι Εμερι στοχεύει στην πρώτη του πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League καθώς απέτυχε στις προηγούμενες τρεις περιπτώσεις.


Blog που δημοσιεύτηκε στη Fonbet.gr στις 16/3/2022