Menu

Ο χάρτης της Super League 2 για τη σεζόν 2021-22…

Ο χάρτης της Super League 2 για τη σεζόν 2021-22…

Η σεζόν στους δύο ομίλους της Super League 2 ολοκληρώθηκε, με τη Βέροια και τον Λεβαδειακό να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις σε Βορρά και Νότο αντίστοιχα. Βάσει συστήματος διεξαγωγής, οι δύο ομάδες θα δώσουν διπλούς αγώνες μπαράζ: όποια υπερισχύσει, θα κερδίσει την άνοδο στη Super League.

Η… χαμένη όμως δεν χάνεται καθώς θα δώσει νέο μπαράζ, με την προτελευταία ομάδα της Super League (που αυτή τη στιγμή η θέση δείχνει να καταλαμβάνεται από τη Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποβιβάζεται απευθείας).

Η κλήρωση για τα μπαράζ ανέδειξε γηπεδούχο στον πρώτο αγώνα την ομάδα της Βέροιας και για τη ρεβάνς αυτή του Λεβαδειακού, στις 8 και 15 Μαΐου, αντίστοιχα.

Από τη φετινή Super League 2 υποβιβάστηκαν οκτώ ομάδες και θα ανέβουν τέσσερις.

Από τον Νότο έπεσαν Αστέρας Βλαχιώτη, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ρόδος και Ζάκυνθος και από τον Βορρά η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πιερικός και τα Τρίκαλα.

Τις θέσεις τους, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, θα λάβουν τέσσερις ομάδες, οι οποίες θα προκύψουν από τα play offs μεταξύ των πρώτων των επτά ομίλων της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τον Αγροτικό Αστέρα, την Κοζάνη, τον Ηρακλή Λάρισας, την Παναχαϊκή, την Ηλιούπολη, την Προοδευτική και τον ΠΑΟ Ρουφ.

Από τη Γ’ Εθνική προς τα τοπικά, ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υποβιβάστηκαν αρκετές γνωστές ομάδες, με ιστορία, όπως η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Παναιγιάλειος, η Αναγέννηση Άρτας, ο Χαραυγιακός, ο Αήττητος Σπάτων και η ΑΕ Νεάπολης.


Δημοσιεύτηκε στη Fonbet.gr στις 4/5/2022