Menu

Η συμμορία της Novartis

Η συμμορία της Novartis

Οι δημοσιογράφοι, που έβγαλαν στη φόρα το σκάνδαλο Novartis, απαλλάχθηκαν. Δεν το διαβάσαμε / είδαμε σχεδόν πουθενά ενώ είχαμε δει, παντού, τα περί παραπομπής και δίωξής τους. Όπως και τις δηλώσεις, από βήματος Βουλής, του πρωθυπουργού που ξεδιάντροπα μιλούσε για «συμμορία».

Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη παραπέμπονται στο Ειδικό Δικάστήριο, όχι για τη Novartis – αλλά επειδή δεν διαβιβάστηκε στη Βουλή και η μήνυση για τον (πρώην υπουργό Υγείας) Παναγιώτη Κουρουμπλή, μαζί με τα άλλα δέκα πρόσωπα.

Αποβραδίς χθες, «πηγές» του υπουργείου Δικαιοσύνης, ως επίσης είδαμε και διαβάσαμε, ανέφεραν ρητώς και ευκρινώς ότι Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη παραπέμπονται για τη Novartis. Σήμερα, Ιωάννας Μάνδρου προεξαρχούσης, ζητούν δημόσια συγγνώμη για τις εν λόγω πληροφορίες (τι διάολο, όλοι την ίδια «πηγή» είχαν;..).

Κι όμως, σήμερα, μεσημέρι πια, κοτζάμ κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε τα χθεσινά, αποδεδειγμένα fake news αναφέρονται ότι οι δύο παραπέμπονται «για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της Novartis».

Κι ακόμη δεν.

Κι ακόμη δεν παραιτήθηκε ούτε ο κ. Οικονόμου από κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κι ακόμη δεν παραιτήθηκε ούτε ο κ. Γεωργιάδης μετά την προχθεσινή ξεδιάντροπη στοχοποίηση υπαλλήλου υπουργείου (για το Turkaegean). Σήμερα, κι αυτός, ζήτησε συγγνώμη. Αργότερα θα ζητήσει και ο κ. Οικονόμου.

Και σε λίγο καιρό, τούτοι και όλη τους η συμμορία θα είναι άνεργη. Clock is ticking.